Розробляю 2D-action-RPG у темному фентезі — хочу поділитися демоверсією та почути ваші відгуки

Привіт усім! Хочу поділитися грою, над якою працюю вже понад рік. Назвав я цей проект Dark Monastery. Це похмура 2D action RPG з елементами метроїдванії, піксельною графікою та дослідженням великого проклятого монастиря.

У грі ви битиметеся з нежиттю, темними чаклунами та іншими небезпечними істотами, відкриватимете нові здібності й поступово дізнаватиметеся, що сталося в монастирі.

У Dark Monastery вже є:

• динамічна система ближнього бою;
  • магічні здібності та різні способи атакувати ворогів;
  • дослідження локацій, приховані кімнати й секрети;
  • боси та вороги з різною поведінкою;
  • спорядження, здобич, крафт і зачарування;
  • розвиток персонажа та відкриття нових механік пересування.

Нещодавно демоверсія успішно пройшла перевірку Steam, тому тепер у неї можна безкоштовно пограти:

Завантажити демоверсію Dark Monastery у Steam

Буду дуже вдячний за будь-який відгук. Особливо цікаво дізнатися вашу думку про бойову систему, керування, складність, дизайн рівнів і загальну атмосферу гри. Якщо помітите баги або матимете ідеї щодо покращення обов’язково напишіть.

А якщо гра вас зацікавила — обов’язково додавайте її до списку бажаного у Steam. Це дуже допомагає розвитку проєкту.

Також хочу поділитись повним циклом розробки з чого я починав поки не дійшов до Steam. Тут е перші білди і прототипи гри і багато чого різного по ходу розробки змінювалось якщо цікавий сам процесс с чого гра починалась і в що перетворилась то велкам сюди

bohdanvamban.itch.io/dark-monastery

Дякую всім, хто вирішить спробувати демоверсію!

Долучайтеся також в Discord.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Трохи сира версія для збору відгуків

Прибери аішний арт, це прям редфлег. Скільки б там твоєї роботи не було насправді, це зміщує сприйняття до говновайбкоду який не вартує уваги

Так ти правий, навіть декілька ии артів шо я заюзав в проекті руінять загальну оцінку проекта. Треба шукати художника.
Дякую за комент

Підписатись на коментарі