Зробив браузерну idle-гру про керування сектою Муриму — шукаю перших гравців і чесний фідбек
Останнім часом працюю над Patriarch: Murim Idle — браузерною idle/incremental грою, натхненою манхвами та історіями про Мурим.
Головна ідея в тому, що тут ви граєте не за одного культиватора. Ви — Патріарх цілої секти.
Можна наймати та розвивати учнів, призначати їм завдання, покращувати будівлі секти, накопичувати ресурси, досліджувати Мурим, битися з ворогами та поступово перетворювати маленьку школу на впливову силу.

Гра працює прямо у браузері, нічого встановлювати не потрібно.

🎮 Пограти безкоштовно:
bebko-ink.itch.io/patriarch-murim-idle
Зараз проєкт активно допрацьовується, тому найбільше цікавить не «круто/не круто», а саме чесний фідбек від людей, які пограють хоча б кілька хвилин.
Особливо цікаво:
Чи зрозуміло, що потрібно робити на старті;
Чи не перевантажений інтерфейс;
Які механіки здаються цікавими, а які — зайвими;
У який момент стає нудно або хочеться закрити гру;
Чи є баги або моменти, де щось працює незрозуміло.

Проєкт поки далеко не завершений, але вже хочеться перевіряти його не тільки на собі.
Буду вдячний кожному, хто зайде, потицяє гру й напише, що в ній варто переробити.
Навіть якщо ваш відгук буде в стилі «ось тут усе незрозуміло і я закрив гру через 5 хвилин» -саме такий фідбек зараз особливо корисний.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівАі гра? Принаймні арт виглядає як тимчасові(сподіваюсь) аі вставки
Так, я цього не приховую — арти з Аі, так як не вмію робити таке. А сама гра прототип ще, тому і АІ. Дякую за коментар
не круто, может я не ценитель идлов, но это не похоже на игру
кнопки с первого раза и не увидишь, я минуты 3 искал как переключить на тренировку
да и очень сильно
почти сразу :(
Дякую, я ціную кожен відгук — буду намагатись виправляти та дороблювати це! Це ще протопип гри, тому треба кожна інформація! Дуже дякую ще раз.