600 тисяч анімацій для неігрових персонажів та 30 fps на PlayStation 5. Обговорюємо велике відео GTA VI
Привіт, спільното! Компанія Rockstar Games випустила велике відео ігрового процесу Grand Theft Auto VI, яке початково планувалося як ексклюзив для Netflix. З нього стало відомо багато деталей про нову гру.
Трейлер має вікові обмеження, тому просто вбудувати на сторінку його не вийде. Але ви можете подивитися відео за цим посиланням.
Зокрема, у грі з’явиться смартфон, через який можна буде взаємодіяти з різними застосунками, соціальними мережами та викликати таксі. Поліція звертатиме увагу на зовнішність персонажа, і перевдягнення більше не збиватиме її зі сліду. При цьому ворогів можна буде нейтралізувати пораненням, а на характеристики головних героїв впливатимуть побутові дії.
Загалом у GTA VI планується понад 600 тисяч анімацій того, як неігрові персонажі взаємодіють зі світом. Для порівняння — у попередній частиній їх було 55 тисяч.
«Про кожну кімнату в грі хтось подбав. Хто де сидить, що вони п’ють, які сліди залишилися на столі. На фотографіях на стіні будуть зображені люди, які перебувають у цій кімнаті — з їхніми татуюваннями на руках та їхніми родинами за спиною. Все це було створено, побудовано, сфотографовано й розміщено в цій випадковій кімнаті у випадковій будівлі у величезному місті, у цілому світі», — зазначив співкерівник студії Rockstar North Аарон Гарбут.
Водночас базова версія PlayStation 5 матиме в грі 30 кадрів на секунду. Для Pro-версії обіцяють 40 fps.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНе розумію що люди мають на увазі під «немає нічого революційного». Це гра про «воруй-убивай», принципово окрім графіки там нічого не змінювалося з ліберті-сіті. Яких інновацій ви очікували, магії чи рпг системи (було трохи в сан андреас) чи можливості подорожувати в космос?
Мені особисто подобається все що я побачив хоч я і не фанат серії, але гру куплю коли вийде на пк.
До речі замітив, що дуже багато людей взагалі не фанати ГТА. Навіть в моєму колі спілкування люди взагалі пофігістично до цієї гри відносяться, а деякі навіть не грали в жодну частину. Я ж в свою чергу дуже багато часу витратив на всі частини. Із того що я побачив, дуже багато речей які я хочу зацінити, потестувати. Світ буде значно більший за будь які попередні частини, більш розумніші НПС, інтеракшени, механіки більш проробленіші, графічно теж гра вразила.
Ну деталізація світу конешно «ахуєваюча» як казав класик. В іншому сумніваюся, що будуть якісь откровення в шутінгу, в їзді , та взагалі в гемплеї. Але гта ніколи і не була якоюсь революційною грою в геймплеї насправді (ну окрім п’ятої де з’явилось 3 ГГ). Гта завжди брала якісною кампанією і сюжетом с злою сатирою на сьогодення, відкритим світом і мультиплеером.
От і подивимося, які у нинішній Рокстар зуби)
Якщо порівнювати з гта5, то всі зміни відчуваються мінорними. Їх дуже багато, світ супер живий і тд, але це лише неймовірний рівень полірування гри, принципово нічого нового.
Приносити щось нове і не було потреби, бо в гта 5 люди досі грають, а гта 6 дасть аудиторії знайому гру, але вже на іншому рівні якості. Ті самі знайомі механіки, просто набагато якісніші, більш глибокі.
Я особисто б пограв, але не в 30 фпс, тому почекаю колись на пк
Та щось красиво, але якось не зачепило геймплейно. Хоча я не фанат гта
Нє, вже не бачу ніякого приколу грати за бандюків. Колись і на Віто Скалетта інакше дивився і питань не задавав
Те саме враження. Я загалом не фанати ГТА, але зараз, попри всю масштабність, якось воно взагалі нецікаво. Чисто з технічної точки зору можна зацінити, скільки присідань було вкладено в цю гру і скільки це грошей принесе.