Дуже потрібен зворотній зв’зок для гри, бо без нього я точно щось зламаю :)

Всім привіт! Історія у мене проста і, мабуть, банальна. Я зробив гру... і випустив її демоверсію в Steam.

Я не крутий розробник чи дизайнер. Я взагалі не планував робити гру для всіх. Просто маленький проєкт для себе. Буквально щоб вбивати час, поки на щось чекаєш чи просто нічого не хочеш робити.

Але склалось як завжди. Зробив мало-мало. Потім собі думаєш, а можно ще так... і так... і так... Потім випадково дав портабл збірку друзям, бо їм теж треба чимось займатись в офісі на роботі :) А потім її все ж таки побачила дружина.

Сторінка гри в Steam: store.steampowered.com/...​app/4955250/NEON_HORIZON

Гра має назву N.E.O.N. HORIZON. Це динамічний науково-фантастичний roguelike bullet hell, у якому треба подолати 100 хвиль з елітними ворогами та багатофазними босами. Керувати треба різноманітними унікальними кораблями, самостійно обирати маршрут, балансуючи між ризиком та винагородою, і збирати потужні комбінації з випадкових покращень та реліквій.

Тепер, за порадою друзів, дружини та наших двох котів (вони залипають, коли грає дружина, але то не факт, що на гру, вони завжди так роблять), я виклав проєкт в Steam.

Зараз це лише перший акт гри з трьох (згідно моєї задумки). Він розрахований приблизно на 3-5 годин, якщо не намагатись знайти все.

І ось тут сталась халепа.

Ми з дружиною та друзями (коти не можуть, в них лапки) тестуємо гру вже певний час. І зараз нам вже дуже складно оцінювати проєкт, бо кожен з нас знає його буквально досконально.

Замовити тестування в сторонніх студіях, або рекламу, щоб підняти онлайн я не можу, бо гроші сьогодні — то питання не найпростіше. (ми з Маріуполя, вийшли з міста під час штурму Азовсталі, та зараз живимо в Грузії).

Тому я маю прохання до вас, кому буде цікаво та матиме можливість, поставити демо та трохи (чи не трохи, тут за бажанням) пограти і дати якийсь фідбек. Так я зможу зробити проєкт краще і розвивати його в правильно сторону.

Важливо розуміти, чи працює баланс та єкономіка. Чи приємно проходити забіг повністю. Та дуже цікава ваша загальна думка про гру.

Дякую всім. Гарного дня вам, та бережіть себе!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

это не buller hell, для vampire like жанра уже придуман отдельный термин — bullet heaven.
определенный стиль в визуале и UI прослеживается, но обратная сторона этого — перегрузка информацией там, где все должно быть до одурения просто. и половина надписей просто не читается.
сильно не хватает того, что называется game juice. в качество примера я бы привел Sektori, в котором плюс-минус похожий art style.
игровой цикл лично меня не зацепил совершенно, играть скучно. апгрейдов типа «damage +1» быть не должно, это мусор.
на деке игра не работает, требует установки web view.

Для дека я пока не подгонял (но планиру, там не через web view будет

Остальное, я принял к сведению, спасибо вам.

Интерфейс уже переработан :)
Как и противники

Ок, пропоную тестування по принципу секретної зброї від Valve — тут клік на відео Game Maker’s Toolkit Valve’s Secret Weapon. Я граю, а ви мовчки спостерігаєте. Завдяки відеозапису можна це зробити асинхронно без прямої трансляції. True First Time User Experience. Я записав тут 10 хвилин відео у високій якості.

Ні дня без ШІ гри .
знову ж таки гра на стадії концепту зроблена за декілька промтів / днів .
Для себе то ок можна що завгодно , для стіму зовсім на концептуальному рівні

Мені навіть стало цікаво, а скільки часу та промтів по факту. :)

На сьогодні — 1500+ промтів та понад 400 годин (проектування-тестування-переробка-балансування-тестування-ще тестування)

Нажаль, пара промтов — пара днів не працює, якщо хочеш зробити щось хороше, а не просто Спейс Інвейдер.

... або я просто не знайшов цього казкового промта «Зроби мені зараз і класно» :)

Підписатись на коментарі