I Want to Play the Villain! — демоверсія вже в Steam
Вітаю, спільното! Сподіваюся, у вас все добре.
Мене звуть Павло Мар’яненко, я співзасновник та гейм-дизайнер української інді-студії Triomatica Games. Ми раді анонсувати, що 17 серпня 2026 року в Steam вийшла демоверсія нашої нової гри I Want to Play the Villain!

Про гру
I Want to Play the Villain! — це логічна puzzle-гра, дія якої розгортається на театральній сцені. Уявіть виставу, де всі актори вже на своїх місцях, але щось явно пішло не так. Хтось отримав не ту роль, хтось опинився не там, де має бути, а сюжет поступово перетворюється на хаос. Ваше завдання — розставити все по своїх місцях і дати кожному актору його ідеальну роль.
Гра побудована навколо логічних головоломок, у яких потрібно аналізувати сценарій, персонажів, їхні ролі та взаємозв’язки, щоб задовольнити усі побажання акторів.
Історія, яку ви змінюєте
Кожен рівень — це нова ситуація, нова сцена та нова головоломка.
Ви не просто вирішуєте абстрактні задачі. Ви поступово складаєте історію, змінюючи розташування персонажів та їхні ролі. Іноді правильне рішення очевидне. Іноді доведеться уважно подумати, щоб зрозуміти, хто насправді має бути героєм, хто — лиходієм, а хто взагалі не повинен опинитися на сцені.
Спробуйте демоверсію
Демоверсія I Want to Play the Villain! доступна у Steam з 17 серпня 2026 року.
Ми запрошуємо вас спробувати гру, пройти перші головоломки та поділитися своїми враженнями. Якщо гра вам сподобається — додайте I Want to Play the Villain! у список бажаного в Steam. Це дуже допоможе нам на наступних етапах розробки.
Ми дуже раді нарешті показати вам I Want to Play the Villain! і сподіваємося, що ця маленька театральна пригода змусить вас не лише думати, а й усміхатися. Дякуємо за підтримку українських інді-розробників і до зустрічі за лаштунками!
А тепер — час зайняти своє місце в залі. Вистава починається.
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівв целом мне нравится, но наводить на каждый элемент чтобы узнать что там написано бесит. уровни с переключением истории — издевательство, т.к. заставляют угадывать какой из двух вариантов правильный и если не угадал, то просто начинаешь заново в правильными историями. если играть неторопливо каждый раунд занимает1-2 мин., соответственно вам нужно 120-150 раундов. если исправите ux то придется делать 200-300 раундов. учитывая текущую комбинаторику большинству геймплей будет приедаться после 15-20 раунда
Спасибо за ваш отзыв
Загалом доволі цікава ідея. Не нова, але реалізована добре. Особисто для мене проблемою стало те, що все ж це одна і та сама головоломка. І після 10 рівня я став трохи зануджуватися. Але, думаю, фанатам подібних ігор має сподобатися.
Дякуємо за відгук. В демо-версії представлений лише перший розділ з базовою механікою. Кожен наступний розділ (а їх буде 8), додаватиме одну чи навіть декілька нових механік.
Тоді це дійсно буде щось цікавеньке
это что типа “Is This Seat Taken”?
I Want to Play the Villain! это тоже логический паззл, как и Is This Seat Taken? В I Want to Play the Villain! вам нужно выстроить историю и подобрать актеров к ролям так, чтобы удовлетворить все пожелания актеров.