Японський розробник переклав свою гру чеською мовою заради однієї людини з Чехії

Ball Boy Simulator — гра про бейсбол, яку створює японський соло-розробник під брендом Eba Games. Нещодавно він заявив, що додасть у проєкт чеську локалізацію. Проте тут цікавіша причина, чому автор вирішив це зробити. Він побачив, як один гравець з Чехії додав Ball Boy Simulator у список бажаного. Для Eba Games цього було достатньо.

«Одного дня, коли я перевіряв свої вішлісти, я побачив, що лише одна людина з Чехії додала гру до бажаного. З останнього чемпіонату світу з бейсболу я знаю, наскільки Чехія поважає бейсбол і Японію. Тож заради цього єдиного шанувальника бейсболу з Чехії я реалізував підтримку чеської мови. Чекай на мене, мій чеський друже», — написав Eba Games у Х.

Розробник не випадково згадав чемпіонат світу з бейсболу. У Чехії гра не надто популярна, тому на турнірі збірна складалася з аматорів. Вона зустрілася з Японією і завоювала любов місцевих уболівальників. Чехія програла з рахунком 2:10, однак вийшла вперед на початку матчу і чинила опір.

Про гру

Ball Boy Simulator — це психологічний горор на тему бейсболу. У грі показано «пригноблення та несправедливе поводження, з якими стикаються учасники шкільних бейсбольних клубів на основі реального досвіду з життя розробника та його оточення».

При створенні проєкту застосовується штучний інтелект. Це стосується деяких текстур обʼєктів, частини фонової музики, технічних питань та рекламних матеріалів. Чи буде ШІ використовуватися для локалізації, розробник не уточнив.

Раніше ми писали, що українська команда Twigames запустила Kickstarter-кампанію для Hollow Home. Розробники планують зібрати 15 тисяч доларів на додаткове опрацювання проєкту.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

+ (в карму) за справжність розробників.

Підписатись на коментарі