Українська студія Twigames запустила Kickstarter-кампанію для наративної рольової гри Hollow Home
Українська студія Twigames сьогодні, 4 серпня, запустила Kickstarter-кампанію для своєї наративної рольової гри Hollow Home. Кампанія триватиме 20 днів, а ціль збору — $15 тисяч.
«Twigames планували залучити кошти через Kickstarter ще від самого початку роботи над Hollow Home, а згодом уклали видавничу угоду з Crunchy Leaf Games, яка забезпечила проєкту стабільне фінансування. Кошти, зібрані в межах цієї кампанії, підуть на додаткову роботу — це дозволить команді додати більше контенту і зробити гру на релізі більш деталізованою та відполірованою», — йдеться в повідомленні команди.
Допомогти розробникам на Kickstarter можна за цим посиланням. Окрім того, за цим посиланням ви можете зіграти в демоверсію Hollow Home.
Нагадаємо, що Hollow Home — ізометрична наративна RPG, у якій гравці стежать за історією Максима,
Реліз Hollow Home запланований у Steam, Microsoft Store для ПК та на Xbox Series X і Series S наприкінці 2026 року.
Раніше команда Twigames оголосила про партнерство з німецьким видавцем Crunchy Leaf Games. Як тоді зазначили розробники, головне завдання берлінського видавця — допомогти унікальному українському проєкту вийти на ширшу міжнародну аудиторію та забезпечити належну маркетингову підтримку.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЯ почав робити Timeloop в 2022 і закінчив в 2022. Я в титри додав меседж про війну. Тоді це здавалось важливим. Зараз — це вже крінж. Вже всі кому потрібно про все знають. Кому не потрібно — той і слухати не буде. Ви вже взяли всі можливі нагороди. Релізьтесь вже і отримуйте свій імпакт на який заслуговуєте.
Не розумію вашого негативу. Особисто я чекаю на гру і демка мені сподобалась. Що стосується того що це крінж то це ваша особиста думка. Я наприклад купив вашу гру і вона мені зовсім не сподобалась, хоча я написав їй хороший відгук. Надіюсь ви будете краще цінити роботу інших і не будете себе вести так як ведете.
Це клоунізм. Коли вже вони релізнуться? Це виглядає не як гра, а як спекуляція.
Дитина плаче на арті, українська війна... чесно, самому вже бридко. Релізність свою гру і ми подивимось як воно грається. Мені воно виглядає як максимально комерційна історія без ідеї.