Творець Mario та Zelda більше не грає в ігри самостійно. Однак він проходить босів для своїх онуків

Шігеру Міямото — легендарний геймдизайнер і продюсер Nintendo, який створював перші частини Mario та The Legend of Zelda. Він і досі працює в японській компанії, але більше не грає в ігри самостійно — хіба що з онуками. Коли малюкам потрібно пройти складні етапи або босів, Міямото їм допомагає.

Геймдизайнер дав інтервʼю Famitsu і розповів про свої звички. Під час розмови журналісти запитали, чи розважається він на Nintendo Switch зараз.

«Ну, я вже майже не граю в ігри сам», — зізнався Міямото.

Однак геймдизайнер тримає у себе в будинку колекцію інтерактивних розваг. До нього приходять внуки, щоб пограти. А дідусь їм інколи допомагає зі складними моментами.

«Якщо відеоігри є в їхньому домі, мої онуки занадто багато в них грають, тому я тримаю їх у себе і кажу: „Якщо хочете пограти, приходьте до дідуся“. Малюки не можуть самостійно пройти ігри, тому, думаю, їм приємно, коли ми проходимо їх разом. Вони дуже бояться боса з гри Captain Toad: Treasure Tracker, тому цю частину я проходжу за них», — додав Міямото.

Геймдизайнер хоч і прославився завдяки відеоіграм, але у нього багато інших хобі, які надихали його в роботі. Наприклад, музика дала поштовх до створення Wii Music та Nintendogs. А прогулянки із собаками допомогли сформувати ідею Pikmin.

Нагадаємо, раніше колишній очільник Nintendo of America Реджі Фіз-Емей пояснив, чому компанія рідко продає свої ігри зі знижками.

Спільното, серед вас є багато батьків. Чи стали ви менше грати, коли зʼявилися діти, і чи граєте разом з ними? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі