Що нового у Two Cakes Studio — 2 релізи та випуск Демо в серпні 2026 року
Привіт, спільното! Мене звати Дарʼя, як багато хто вже знає, я проєктний менеджер українського інді-паблішера Two Cakes Studio. Ми допомагаємо українським розробникам просувати їх ігри, займаємось портуванням ігор на консолі, маємо технічну та маркетингову експертизу. І от хочу з вами поділитись нашими майбутніми релізами.
1. Довгоочікуваний горор TIC-TAC: Twelve o’clock нарешті буде випущений в Steam 19 серпня 2026 року

TIC-TAC: Twelve o’clock — це гра в жанрі горор-виживання. Слідкуйте за коридорами та кімнатами через камери спостереження, щоб протистояти мстивим привидам. Тримайте світло ввімкненим, генератор зарядженим, а запобіжники заміненими... і головне, не попадіться!
Стоірнка в Steam: https://store.steampowered.com/app/1490020/TICTAC_Twelve_oclock/
Це справді старшний горор. Особисто я не дуже полюбляю горори, проте ця гра захопила мене і я проходила доволі довго, поки не стало ну зовсім страшно.. Я взагалі-то з лякливих 😱
2. Міністерство Правди: Хибна памʼять (Ministry of Truth: False memory)
Гра має офіційний переклад назви на українську мову, як і озвучку в грі українською. Гра буде доступна в Steam також 19 серпня 2026 року.

Міністерство Правди: Хибна пам’ять — сюжетний симулятор у тоталітарному суспільстві. Станьте чиновником, маніпулюйте фактами, переписуйте історію та надавайте «правду» народу. Обирайте: коритися чи боротися проти режиму. Великий Батько стежить за вами!
Сторінка в Steam: store.steampowered.com/...ry_of_Truth_False_Memory
Гра відчувається дуже актуальною, навіть в деяких моментах є відчуття дежавю, бо схожі ситуації або новини вже були в нашому житті за останні декілька років. Загалом дуже цікаво — куди все це доведе, бо в грі є 6 різних фіналів, які залежать від ваших виборів протягом гри. А ще є більше 20 міні-ігор, тож проєкт різнобокий та захопливий.
3. Stellar Freight: Endless Horizon Demo вийде 17 серпня 2026 року.

На Фестивалі Українських ігор також буде представлене демо гри Stellar Freight: Endless Horizon. Розробник Satellite235 доклав дуже багато зусиль для полішингу гри з урахуванням всіх відгуків після плейтестів. Розпочніть пригоду в науково-фантастичному покроковому RPG-рогалику. Станьте капітаном вантажного корабля, доставляйте вантажі, керуйте екіпажем, покращуйте корабель, воюйте з космічними військовими кораблями та будуйте свою репутацію. Кожен день приносить нову пригоду. Космос не знає пощади.
Сторінка в Steam: store.steampowered.com/..._Freight_Endless_Horizon
Що ж буде в Демо?
- перший сектор гри;
- 300 ходів на одне проходження;
- неповну сюжетну лінію першого сектора;
- торгівлю, торговельні та контейнерні доставки, а також дослідження сигналів;
- тактичні бої з піратами та загарбниками;
- розвиток талантів капітана та членів екіпажу;
- придбання, покращення та оснащення кораблів;
- вплив домінації фракцій на економіку та складність сектора.
Плейтест ще відкритий, заходьте, пограйте та складіть власне враження від гри.
Що з цим всим робити?
Поки є час, пограйте в демоверсії та додавайте до списку бажаного! А я ще обовʼязково напишу, коли ігри та/або демо будуть доступні вже в Steam! Для тих, хто хоче трошки більше дізнатись про маркетинг ігор один із засновників студії веде телеграм канал: @velerii_gamemarketing Приєднуйтесь, там багато цікавого :)
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів