«Найкращий крок для бізнесу — повний перехід на цифру». Творець оригінальної God of War назвав «повним лайном» рішення не випускати диски для PS5
Привіт, спільното! Один із творців оригінальної серії God of War Девід Яффе висловився щодо відмови Sony від дисків. На його думку, в контексті PlayStation 6 це досить зрозуміле рішення. Однак якщо брати до уваги PlayStation 5, то це «реальне свинство з їхнього боку».
«Хтось тільки-но сказав мені, що їх обурює відмова PS5 від дисководів. З цим я можу погодитися. Бо це повне лайно з їхнього боку — продавати версію PS5 з дисководом. Але якщо дивитися в майбутнє, на PS6, то позицію Sony я цілком розумію. Я думав, усі лютують саме через PS6, а не через PS5. З PS5 це просто паршивий PR-прокол», — зазначив він.
Яффе додав, що з бізнес-точки зору розуміє компанію. Однак якщо Sony вирішила повністю перейти на «цифру», це треба було чітко пояснити як точку відліку саме з наступного покоління.
«Я згоден із бізнес-логікою Sony, але вважаю — і це стосується ВИКЛЮЧНО PS5, — що не варто було ризикувати лояльністю СТІЛЬКОХ людей, які купили консоль з розрахунком на те, що вона підтримуватиме нові диски аж до кінця життєвого циклу PS5. Я на всі 100% згоден, що найкращий і правильний крок для бізнесу — це повний перехід на цифру, але не було жодної причини робити це в останній третині життя PS5.
Бо всі й так розуміють, що буде PS6, і вона стане першою великою консоллю, яка буде повністю цифровою. Це значно гучніша подія, ніж подібні зміни для консолі на її сході», — додав він.
Нагадаємо, що раніше колишня сценаристка Santa Monica Studio (одна з внутрішніх студій Sony) заявила, що через скандал навколо відмови від дисків компанія ввела для розробників «найсуворіші правила поведінки в соцмережах».
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів