Ми повністю переробили дизайн карток після фідбеку з DOU. Чи стало краще?

Всім привіт! Декілька тижнів тому ми вже показували тут перші варіанти дизайну карток для нашої гри про розробників.

Якщо чесно — отримали саме той фідбек, який був потрібен. Багато хто написав, що дизайн виглядав перевантаженим, AI-ілюстрації вибивалися зі стилю, а самі картки не виглядали цілісно. Замість того щоб сперечатися, вирішили повністю переглянути підхід.

Нижче прикріпили два приклади:

• категорія «Баги»: було → стало;
  • категорія «Фічі»: було → стало.

Хотілося б ще раз почути чесну думку. Чи стало краще? Що б ви ще змінили?

І дякуємо всім, хто залишав коментарі під попереднім постом.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Перші варіанти були більш явно згенерованими ШІ, але й відчуваються веселішими. Другі може лаконічніші, але стали не такими цікавими.

Я так розумію, це настільна гра? Особисто мені поки обидва варіанти візуально не дуже подобаються. Але якщо гра цікава, то це не головне.

Якби я робив щось подібне, то відштовхувався б від менш кричущого дизайну. Може як в Bootstrap, може якось інакше. І намагався б зробити картки веселими або цікавими. Наприклад, як в Манчкіні. Картки самі по собі цікаво роздивлятися.

Або обрав би якийсь візуальний стиль, і продавав би гру через нього. Наприклад, ми купили Above and Below тільки завдяки симпатичному арт-стилю.

Особисто я не став би активно використовувати ноутбуки і гаджети у візуальному стилі. Їх і на роботі вистачає. Вони не асоціюються з чимось веселим. Якби будував візуальний стиль навколо гаджетів, навпаки використовував би якісь абсурдні, щоб спочатку зʼявлялася думка: як воно взагалі працює. А потім: а в цьому щось є.

Можна відштовхуватися і від ситуації.

Як клішованих: залип в Ютуб, симпатична секретарка / офіціантка відволікає.

Так і абсурдних: програміст вирішив плюнути на все й піти у дроворуби або сисадміни натягнули гамака між стійками і тепер чілять.

Це перше, що приходить в голову. Але по факту хороші ілюстрації то складно. Треба багато думати, шукати гумор і курйози

Те що ви просите оцінити арт поза контекстом, вже каже про те що вам потрібен хтось хто візьме роль арт директору. Оця фігня виглядає як на мене дуже не охайно

Видалив коментар. Вибачте, не зрозумів контекст.

Підписатись на коментарі