«Багато що змінилося на краще». GSC оголосила дату виходу доповнення до S.T.A.L.K.E.R. 2
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримає перше сюжетне доповнення вже 20 серпня. Про це стало відомо з нового трейлера Cost of Hope («Ціна надії»). Розширення додасть нові локації та повноцінну історію, в якій головним героєм знову стане Скіф.
Тизер опублікували на офіційному YouTube-каналі GSC Game World. У ролику з протагоністом звʼязується сталкер-новачок і розповідає, що у Зоні стало значно краще.
«На Великій про Зону багато чуток ходить, але, здається, тут багато що змінилося на краще. Нові місця повідкривали, і навіть прохід у Залізний ліс зʼявився, прикинь», — говорить закадровий персонаж.
На фоні демонструються локації, які додасть Cost of Hope. Показали і вже згаданий Залізний ліс, де гравці зіткнуться з небезпечними аномаліями. А в кінці ролика оголосили дату виходу — 20 серпня на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S.
Нагадаємо, сюжет у доповненні розгортатиметься навколо нового протистояння між «Волею» та «Долгом». Розробники реалізували нелінійну історію, яка розвиватиметься залежно від рішень гравців. А ігролад доповнять новою зброєю та спорядженням.
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівще там баг з аудіодевайсами, вставиш навушники треба гру перезапускати, як у віндовсі 95 у 2000 році... бо нема звуку, купа патчів, ніц не виправлено
срань, коротше
Рівно те саме було й в GTA 5, якщо посеред гри треба змінити аудіовихід — перезапуск гри обов’язковий.
я її видалив із за багів та не зміг пройти придурошний рівень навіть на легкому рівні, дякую, взагалі гра нудна, нияким аи лайфом не пахне
Сильне твердження, і ми йому звісно віримо
PS: Я дуже чекав на цю гру, придбав на передпродажу, награв вже значно більше 100 годин на рівні «Ветеран». Абсолютно не поділяю думку пана Дмитра.
Гра дуже атмосферна, графіка дуже реалістична, мені як 40++ знайома величезна кількість предметів та будівель, які є в грі і які можуть бути незнайомі поколінню 15+
Звісно, ця гра не банкнота в EUR 500, щоб всім подобатись. Але це не робить її нудною. Це просто доводить, що комусь може бути нудно в неї грати. Через складність, наприклад
ну я не зміг пройти того мудилу боса якогось, забив на30-й спробі... і це на рівні легкому?
ідіотізм!
я почав грати десь1-2 місяці після релізу — стабільність була нормальна, жодного вильоту
але я все одно забив десь через годин 30
відчувалась якась одноманітність і пустота в цій грі
з моїх знайомих хто грав в сталкер, +\- усі забили за20-40 годин і перестали грати
п.с., не можу сказати, що перестав грати через складність бо мав топовий лут, тонни грошей, та купу артефактів. Можливо це і схарило бо вже не так страшно було валитись проти тонни ворогів чи потрапляти в аномалії\радіацію
саме так, ще в мене основний квест завис через баг — труп у повітрі, перегравав з початку
підтримка лише як робот пише — випраимо в наступному релізі, і так три реліза...
графіка як графіка, зара всі таке роблять