Sony ввела «найсуворіші правила поведінки у соцмережах» для своїх розробників. Причина — нещодавній скандал з дисками
Схоже, що у Sony підготувалися до реакції ігрової спільноти на майбутню відмову від фізичних видань. Алана Пірс, яка раніше працювала сценаристкою у Santa Monica Studio, розповіла про нове розпорядження в компанії. Для всіх розробників ввели «найсуворіші правила поведінки у соцмережах».
Пірс розповіла про це у новому ролику на власному YouTube-каналі. За її словами, Sony постійно надсилає інструкції щодо поведінки у соцмережах, коли анонсує нову гру або відбувається інша важлива подія. Однак цього разу правила виявилися найсуворішими.
«Sony вже знала, що всі будуть розлючені — вони це знали. Працівники студій PlayStation розповіли мені, що Sony встановила найсуворіші правила щодо соціальних мереж, які вони коли-небудь бачили, у зв’язку з цією конкретною справою.
Sony досить регулярно повідомляє співробітникам, що вони можуть, а що не можуть говорити про певні речі. Я підпадала під чимало обмежень, коли працювала над God of War Laufey — і досі підпадаю. І мені дійсно надіслали вказівки щодо того, що я можу говорити в день анонсу гри.
Але в цьому випадку, судячи з усього, це найсуворіші правила щодо публічних висловлювань, які коли-небудь бачили співробітники, з якими я розмовляла. Вони пішли б на це лише в тому разі, якби знали, що це стане величезною проблемою для піару. Для них це не є несподіванкою», — пояснила Пірс.
Нагадаємо, раніше Sony оголосила, що з січня 2028 року перестане випускати ігри на дисках. Це викликало сильну хвилю обурення серед фанатів компанії. Вони досі вимагають від Sony змінити своє рішення. Однак Пірс заявила, що Sony навряд чи відступить. Колишня сценаристка вказала на конкретний факт: завод компанії в Австрії, який спеціалізувався на випуску дисків, перепрофільовують під виробництво мікролінз.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів