Я зробив ремастер гри, яку створив на Ludum Dare. Чи став він виглядати краще за оригінал?
Вітаю! Сьогодні я хочу поділитися тим, що нещодавно я зробив ремастер своєї гри, оригінал якої я створив на Ludum Dare у 2022 році. Ремастер має 4K-текстури, більш соковитий фінал, зміну часу подій: в оригіналі була ніч, а, події ремастера відбуваються вдень. Але, при цьому, це саме ремастер. Геймплей залишився без змін. А от, що цікаво, так це пісня, яка лунає у кінці. Я замінив аудіофайл, додав розширену версію від іншого виконавця. Таким чином, фінальна пісня — це ті самі слова, що були в оригіналі, тільки у іншому виконанні.
Також у ремастері було увімкнено Lumen. А, нововведення, яке споживає найбільше пам’яті — це нові 4K-текстури.
Порівняння оригінал VS ремастер

Більше скріншотів ремастер версії

Ваші думки
Які ваші думки щодо цього? Чи став ремастер виглядати краще, ніж оригінал? Чи, навпаки, стало гірше? І що ви думаєте про ремастери інших ігор, які випускають?
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНу зазвичайн дивлячись які ремастери, є ремастери де підтягнуть текстури, покращать трішки ледь помітно освітлення і видадуть це за фулл прайс. А є годні ремастери по типу TES: Oblivion, де буквально підтягнули все і ти кайфуєш від побаченого
Що так лабіринт, що так лабіринт
Без текстури було краще