Guilty or Not — український симулятор суду в Steam. Оцініть гру
Всім привіт! Мене звати Дмитро, я хочу розповісти про свою гру Guilty or Not. Це детективний симулятор, у якому ви суддя, присяжні та закон в одній особі. Тут треба розслідувати злочини, збирати докази, проводити допити і виносити вирок. І зараз я детальніше розповім про всі ці механіки.
Досліджуйте докази
Кожна деталь має значення, коли ви відтворюєте перебіг подій злочину. Уважно оглядайте тіла та користуйтеся криміналістичними інструментами, щоб знайти всі приховані докази. Лише ви зможете скласти всі фрагменти в єдину картину. Що стало причиною смерті? Який мотив приховує вбивця? Відповіді не завжди лежать на поверхні...
Проводьте допити
Заохочення, спокійна розмова чи погрози зброєю — саме вам вирішувати, як проводити допит. До кожного підсудного чи свідка потрібен свій підхід. Ставте правильні запитання та глибоко занурюйтеся в кожну справу. Ваше розуміння обставин і увага до деталей допоможуть виявити брехню та суперечності.
Розслідуйте справи
Отримуйте приховану інформацію із захищених пристроїв, ретельно вивчайте матеріали справи та досліджуйте кожен доказ. Працюйте з речовими й цифровими доказами, щоб відтворити повну картину подій. Навіть найменша зачіпка може змінити перебіг розслідування. Не дозволяйте винному уникнути відповідальності.
Зіставляйте факти
Докази, свідчення, матеріали справи, тіло жертви та криміналістичні інструменти — усе необхідне вже у ваших руках. Застосуйте дедукцію, відтворіть перебіг подій, зіставте всі факти, виявіть суперечності та дайте відповідь на головне запитання: винен чи ні?
Виносьте вирок
Готуйтеся до спроб підкупу, прямих погроз вашому життю та навіть фізичних нападів. Докази, що здаються беззаперечними, можуть розсипатися, а надійні свідки — розкрити свою темну сторону. Будьте пильними, адже сюжет розвивається залежно від ваших відкриттів, тримаючи вас в напрузі до останнього удару суддівського молотка. Пам’ятайте: від ваших дій залежать долі всіх у цій залі суду. Ви суддя, присяжні і той хто виносить вирок...
Сторінка гри в Steam.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів