Українська гра Dear Passengers за ніч зібрала 650 тисяч додавань до списку бажаного в Steam. Розробники поділилися географією вішлістів

Українська студія Flexus Games анонсувала кооперативну френдслоп-гру Dear Passengers та випустила трейлер до неї. За ніч команда зібрала понад 650 тисяч вішлістів в Steam, а лише в одній соцмережі Х трейлер гри зібрав понад 40 млн переглядів.

«Ви з друзями — це екіпаж. Ваше завдання — доставити пасажирів та вантаж до пункту призначення. Бажано цілими. Поки один із вас пілотує літак, інші намагаються втримати салон купи, обслуговують пасажирів і дають раду будь-яким негараздам, поки все не стало значно гірше», — йдеться в описі гри.

Гра вже привернула до себе увагу в соцмережах. Зокрема, трейлер запостив офіційний обліковий запис The Game Awards в Instagram, а лише цей пост в X переглянули майже 43 млн разів.

У Flexus Games зазначили, що на момент написання топіку в них було вже 650 тисяч списків бажаного. Також команда поділилася з нами розбивкою вішлістів за регіонами:

• Північна Америка — 23,97%
  • Західна Європа — 21,64%
  • Латинська Америка — 13,75%
  • Центральна Азія — 12,69%
  • Східна Європа — 7,97%
  • Близький Схід — 7,13%
  • Азія — 5,68%
  • Південно-Східна Азія — 3,56%
  • Океанія — 2,10%
  • Південна Азія — 0,94%
  • Інше — 0,57%

«У нас 100% були органікою. Ми закинули на ніч, лягли спати, а на ранок в X — уже 3,5 млн переглядів. В Instagram ми спочатку навіть не постили на власну сторінку, але тільки за репостами було вже понад мільйон переглядів. Ми створили friendslops final boss, ми впевнені у своїх силах і хочемо подарувати гравцям якнайкращий досвід», — зазначив один із розробників Дмитро Деревянко.

Реліз Dear Passengers команда готує до кінця року. За цим посиланням ви можете додати гру до списку бажаного в Steam.

Нагадаємо, що засновник Flexus Games Семен Козюра на початку літа розповідав у своєму інтерв’ю, як змінився мобільний ринок за останні роки, навіщо студія вирішила йти в ПК-геймдев та скільки сьогодні коштує маркетинг ігор.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось12
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мої вітаня!
Бажаю ще більших продажів) круто бачити такі цифри від українських розробників!

Насправді вже мільйон вішлістів: gamedev.dou.ua/forums/topic/60807

нихренасебе

яка на*** органіка ця гра на jestr.gg її рекламує кожна 5 собака та ще ї русня про неї рілси робить

Вітаю. Якщо не секрет, скільки вбухалось в маркетинг? Бо вилазило багато де, майже кожен п’ятий пост в інсті, та може є якась статистика де був більший обхват?

Тут в коментарях висловлюють сумніви щодо цього (і я їх розумію, бо сам до кінця не вірю в це), але на рекламу було витрачено 0 бюджету. Ми просто виклали трейлер і опублікували стоорінку гри. Все.
І пішли спати. Воно саме.

Крутяк! Оце прям за день залетіли куди ми роками видирались!
Гарного реліза!

Ого, пам’ятаю статтю на ДОУ, де про цю студію. Що прийшли з мобілок і швидко зробили френдслоп. Оце так результат, гра дійсно крута. Бажаю успішного релізу!

слухайте, ну вогонь! Щирі вітання команді

Мої вітання!
Пане Дмитро а можете написати в тг m14ua

Бо я не можу достукатись до Семена. А скоро фестиваль українських ігор на Стім ✈️😇

Підписатись на коментарі