Розробники Dispatch додали в гру українську локалізацію. Але є нюанс
Американська компанія AdHoc Studio додала офіційну українську локалізацію до Dispatch. Разом із українською мовою в пригодницькій грі з’явилися латиноамериканська іспанська, турецька, тайська та польська.
Над перекладом працювала компанія Allcorrect. За інформацією в Каталозі української локалізації ігор, в титрах указано двох осіб — Юлію Таценко та Інну Дяченко. Згідно з інформацією на LinkedIn, пані Таценко закінчила Луганський національний університет імені Тараса Шевченка. Своєю чергою Інна Дяченко навчалася в ростовському державному економічному університеті і наразі мешкає в Іспанії.
Dispatch стала успішною для AdHoc Studio. За перші десять днів було продано мільйон копій гри. Як зазначили розробники, план продажів на три роки вони закрили за три місяці. У Steam максимальна кількість одночасних гравців склала понад 220 тисяч.

Окрім того, гра перемогла на The Steam Awards 2025 в категорії «Outstanding Story-Rich Game». Також вона стала лауреатом NAVGTR Awards,
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівочень хорошая игра. даже без мовы.
шо ти тут забуло, опудало?
якійсь малорос
Ми всі ходячі мерці
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Ще й зкалькували з москальської. Ригає усе. Плюс в тому, що в ЛБК можна завантажити фанатську локу, яка заміняє офіційну українську тим самим покращити статистику Стіму)
Дуже все погано? Напевно, це просто був переклад не en-uk, а ru-uk
Я не бачив, проте судячи з усього просто переклали з ру на укр. Тому я одразу встановив людський українізатор від ЛБ))
тобто ти сам не бачив, але вже склав категоричну опінію :) цікаві ми люди.
там проблема не з калькою, а з контекстовими помилками, бо переклад не тестували в грі. загалом — типова українська локалізація.
Перепрошую, але якийсь «пустий» допис. Я очікував побачити хоча б скріншоти офіційного перекладу та порівняння з фанатским, який давно є в мережі.
Це трошки дивно очікувати такого від новини про появу офіційної локалізації
Це новина вчорашнього дня. Я думав, ви як професійне видання, підете далі звичайних Телеграм-дописів і напишите детальніше.
Буду знати ваш рівень. Дякую.