Microsoft звільнила з Bethesda останнього концепт-художника, який працював над Skyrim
На початку липня Microsoft звільнила 1600 працівників з XBOX. Ще стільки ж фахівців відправлять у вільне плавання до кінця року. Під скорочення потрапив і Рей Ледерер — останній концепт-художник у Bethesda Game Studios, який працював над Skyrim.
Про це розробник повідомив на персональній сторінці в LinkedIn. Він опублікував допис, в якому розповів про звільнення і своє ставлення до роботи в Bethesda.
«Я прожив тут багато життів, знайшов багато друзів на все життя, пережив неймовірні злети та нищівні падіння, пов’язані з трагедіями та втратами. Я ніколи не забуду силу та відданість наших команд, які так багато робили, щоб оживити ці світи для такої великої кількості людей. Мені справді бракуватиме співпраці з неймовірно талановитими людьми та того унікального шарму, яким славилася компанія», — написав Ледерер.
Художник долучився до Bethesda ще в грудні
Далі він доклав руку до Fallout 4, Fallout 76 та Starfield. А останнім проєктом Ледерера у Bethesda стала The Elder Scrolls VI, яка зараз знаходиться в розробці.
«Для мене було честю та вершиною кар’єри — бути частиною чогось, що так багато значить для наших шанувальників, поп-культури та для нас, як творців», — підсумував Ледерер.
Раніше з критикою звільнень у Microsoft виступив продюсер id Software Ендрю Вілліс. За його словами, повинна повернутися практика, щоб студії знаходилися у власності своїх розробників. Це дозволить розвʼязати проблему масових скорочень.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів