Мені 15 років, я боксер (КМС) та син ветерана. Дуже мрію про Steam Deck, щоб відновлюватися після важких тренувань

Привіт усій геймдев-спільноті! Мене звати Ярослав, мені 15 років, я з Коломиї. Моє життя — це бокс. Тренуюся професійно, вже здобув звання КМС, брав призові місця на міжнародній арені, а нещодавно виграв чемпіонат області й зараз посилено готуюся до чемпіонату України!

Мій батько — ветеран війни, який захищав нашу країну.Графік тренувань у мене зараз максимально виснажливий. Щоб показувати результати на рингу, доводиться викладатися на 200%. Через постійні тривоги, стрес та фізичне навантаження буває дуже важко перезавантажитися.

Моя величезна мрія — це портативна консоль Steam Deck. Вона б неймовірно допомагала мені розвантажувати мозок після важких спарингів та під час довгих поїздок на змагання в поїздах. Фінансової можливості купити консоль у моєї родини зараз немає, тому я вирішив написати вам.

Знаю, що тут сидить багато розробників і людей з IT. Можливо, хтось підкаже актуальні благодійні розіграші для дітей військових чи спортсменів? Або, можливо, у когось лежить старий чи б/в дек без діла (наприклад, після переходу на OLED), і ми змогли б якось домовитися?Буду дуже вдячний за будь-які поради, підтримку та коментарі!

Дякую, що прочитали мою історію. Слава Україні! 🥊🇺🇦

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт. Зараз мені 28 років. Я у свої 15 років дуже хотів ігровий ПК. Ніхто мені такого подарунку не зробив. Батьки дозволити купити таке не могли. Але, я дуже хотів ігровий ПК і розпочав шукати можливості. Я розпочав працювати під замовлення на невеликих проєктах. Складав гроші. Через багато років я зміг собі назбирати на ПК.

Шукай можливості, як досягти своєї мети.

У OldBoi в ТГ щотижня задонатні розіграші то плойки, то стімдеків, то нінтендів. Я там свій стімдек в позаминулому році виграв, хоча і депнув за 1.5 роки мабуть повну його вартість)

Як раз залишилося ще кілька днів до розіграшу Steam Deck за донат в 200 грн на збір: gamedev.dou.ua/forums/topic/60146

Підписатись на коментарі