Шукаю університет для геймдеву

Привіт, спільното!

Я щойно закінчив школу й зараз обираю куди вступати, щоб у майбутньому працювати в геймдеві.

На скільки мені відомо, конкретно в геймдев, у нас в країні університетів майже немає.

Знаю про суміжні напрямки, накшталт комп’ютерних наук та програмної інженерії.

Мене загалом цікавить Unity, C#(в геймдев іду на програміста).

Хочу спитати про ваш досвід у цій галузі, та які напрямки ви могли б мені порадити. Чи є університети, які готують для роботи в геймдеві. Буду вдячний за будь які-поради.

P.S. Ще хотілося б знати на скільки штучний інтелект впливає на цей напрям.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Де менше напрягу, щоб у вільний час займатися самоосвітою і робити власні проекти в портфоліо)

Хочу нагадати слова 2024 року, сказані генеральним директором NVIDIA — Дітям не варто вчитися програмувати, бо це робитиме штучний інтелект — гендиректор NVIDIA

Дітям генерального директора NVIDIA взагалі нічого не треба вчити чи робити — там грошей стільки в батька, що вистачить пра-пра-пра-пра-пра-пра-...-пра-внукам.

Якщо звісно всі ці активи не будуть знецінені з різних причин.

У кожного капіталіста є консультанти, які з ранку до вечора займаються диверсифікацією статків, щоб звести ризик втрати усього до нуля.

Глобальний військовий конфлікт в цю диверсифікації консультати володарів капіталу включають?

Так, частина грошей вкладається в S&P Aerospace & Defense Select Industry Index.

Поставте себе на його місце. Я сумніваюся, що ви дозволите своїм дітям спустити всі гроші, накоплені вами, щоб ваші діти витрачали все, ніде не працювавши. Навпаки, ви маєте подбати про освіту дітей і їх фінансову грамотність, інвестувати у навчання дітей.

Насправді дурні витрачають гроші надто швидко. Два покоління і вже нічого немає. Якщо у багатого батька є діти, які ледарі і не хочуть навчатися, то правнуки побачать 0 на рахунку і казку про те, що «наш прадід був дуже багатим, а наш дід всі гроші витратив, наш батько про це знає а навіть гроші бачив, але я не бачив, тільки чув».

Нещодавно робили статтю про університети, де є геймдевні напрямки gamedev.dou.ua/...​les/education-in-gamedev

Підписатись на коментарі