Шукаю університет для геймдеву
Привіт, спільното!
Я щойно закінчив школу й зараз обираю куди вступати, щоб у майбутньому працювати в геймдеві.
На скільки мені відомо, конкретно в геймдев, у нас в країні університетів майже немає.
Знаю про суміжні напрямки, накшталт комп’ютерних наук та програмної інженерії.
Мене загалом цікавить Unity, C#(в геймдев іду на програміста).
Хочу спитати про ваш досвід у цій галузі, та які напрямки ви могли б мені порадити. Чи є університети, які готують для роботи в геймдеві. Буду вдячний за будь які-поради.
P.S. Ще хотілося б знати на скільки штучний інтелект впливає на цей напрям.
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВ ХНУРЕ на ПІ є геймдев напрям: software.nure.ua/...-naukovyj-gurtok-gamedev
Де менше напрягу, щоб у вільний час займатися самоосвітою і робити власні проекти в портфоліо)
Хочу нагадати слова 2024 року, сказані генеральним директором NVIDIA — Дітям не варто вчитися програмувати, бо це робитиме штучний інтелект — гендиректор NVIDIA
Дітям генерального директора NVIDIA взагалі нічого не треба вчити чи робити — там грошей стільки в батька, що вистачить пра-пра-пра-пра-пра-пра-...-пра-внукам.
Якщо звісно всі ці активи не будуть знецінені з різних причин.
У кожного капіталіста є консультанти, які з ранку до вечора займаються диверсифікацією статків, щоб звести ризик втрати усього до нуля.
Глобальний військовий конфлікт в цю диверсифікації консультати володарів капіталу включають?
Так, частина грошей вкладається в S&P Aerospace & Defense Select Industry Index.
Поставте себе на його місце. Я сумніваюся, що ви дозволите своїм дітям спустити всі гроші, накоплені вами, щоб ваші діти витрачали все, ніде не працювавши. Навпаки, ви маєте подбати про освіту дітей і їх фінансову грамотність, інвестувати у навчання дітей.
Насправді дурні витрачають гроші надто швидко. Два покоління і вже нічого немає. Якщо у багатого батька є діти, які ледарі і не хочуть навчатися, то правнуки побачать 0 на рахунку і казку про те, що «наш прадід був дуже багатим, а наш дід всі гроші витратив, наш батько про це знає а навіть гроші бачив, але я не бачив, тільки чув».
Нещодавно робили статтю про університети, де є геймдевні напрямки gamedev.dou.ua/...les/education-in-gamedev