Ролей більше не дають: актор Kingdom Come: Deliverance II змушений піти у стримери попри успіх гри

Чеська рольова гра Kingdom Come: Deliverance II розійшлася накладом у 6 млн копій і стала справжнім хітом. Проте актор, який подарував зовнішність та голос одному з головних персонажів, не зміг повноцінно розділити цей комерційний успіх.

Британський актор Люк Дейл, що зіграв харизматичного пана Яна Птачека (або Ганса Капона, якщо ви грали з англійською локалізацією), розповів в інтерв’ю Firezide Chat, що після релізу гри йому довелося піти у стримінг.

Люк ДейлБританський актор

«Я б дуже хотів сказати, що Kingdom Come 2, моя робота і той факт, що в цю гру зіграли мільйони людей, привели мене до нових ролей. Але ні, цього не сталося. Я сподівався на краще, але завжди перестраховуюся, бо не вважаю, що ця індустрія була до мене особливо доброю. Warhorse Studios — це просто скарб. Вони неймовірно підтримували і вірили в мене протягом усього шляху. Але індустрії загалом було абсолютно насрати», — відверто зізнався Люк Дейл.

Врешті Люк Дейл придумав, як використати популярність франшизи. Зараз він активно розвиває власні канали: актор уже зібрав понад 72 тисячі фоловерів на Twitch та 177 тисяч підписників на YouTube.

Ян Птачек — персонаж, якого зіграв Люк Дейл у дилогії Kingdom Come: Deliverance

Нагадаємо, що співзасновник та креативний директор Warhorse Studios Даніель Вавра залишив розробку ігор, щоб зосередитися на екранізації Kingdom Come: Deliverance. Студія не планує продавати права, а хоче особисто керувати процесом. Чи повернеться Люк Дейл до своєї ролі в екранізації — невідомо.

Як створювалася українська локалізація Kingdom Come: Deliverance II — читайте в інтервʼю.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Шрам також стрімить. Сталкер 2. Актор.

Гадаю Люка не візьмуть на роль. Він абсолютно незнайома людина для кіноглядачів, тому візьмуть когось відомого і ми отримаємо новий Мортал комбат, Хітмана або прастігоспаді Бладрейн

Ви маєте на увазі не візьмуть на роль в екранізації KCD? Та ну, зйомки ж буде контролювати Warhorse, мені здається, що його як раз можуть взяти туди.

Про останній Мортал комбат теж казали, що там канон, все буде як люблять і знають фанати — а по факту шляпа на один раз. В кіноіндустрії гарні екранізації ігор це випадкові епізоди успішних кейсів. Ну або можна спробувати віддати можливість Аннапурні чи А24

То ми з вами трохи про різне. Я до того, що цей актор гарно зіграв в грі і цілком ймовірно, що його ж і запросять на ту саму роль в екранізацію. А от вже про якість цієї екранізації сперечатися не буду. Взагалі вважаю, що екранізації ігор не потрібні.

В згаданих екранізаціях на головні ролі брали теж не надто відомих на той момент акторів, з яких хіба Оліфант тягне на тір-2, решта — міцний тір-3.
Тут швидше питання в тому що йому вже 35 скоро і він зараз ззовні не надто схожий на Птачека, якому ще й 18 немає по сюжету. Ну і через час витрачений на виробництво гри він більше ніде не знімався, тому й фільмографії в нього практично відсутня

Підписатись на коментарі