«Важко рекомендувати це іншим». Колишній очільник PlayStation поділився враженнями від Steam Machine
Шухей Йошіда — експрезидент Sony Interactive Entertainment, який входив до числа засновників підрозділу PlayStation. Він поділився враженнями щодо Steam Machine після кількох годин користування.
Ось його думки після користування гаджетом від Valve:
- 3D-продуктивність просто... ну таке.
- Система рекомендує виставляти 1080p за замовчуванням — я що, повертаюся в епоху PS4?
- Деякі ігри завантажуються ну дууууууже довго. Що воно взагалі там робить?
- Інтерфейс системи зручний і простий у використанні.
- Можливість увімкнути консоль натисканням однієї кнопки на Steam Controller — це просто кілер-фіча.
- Змінна панель — це приємно.
- Випадкові відео під час завантаження — класна деталь.
- Стіки на Steam Controller дещо занадто розхитані, як на мій смак.
- Наявність тачпада — це добре, але він дуже чутливий, і до нього важко звикнути.
- Steam Machine дозволяє мені грати в ігри зі Steam на телевізорі у вітальні, і цього вже достатньо, щоб залишити її собі.
- Але ціна була вкрай негуманною. Важко рекомендувати це іншим, хіба що суто «для дослідження».
Окремо Йошіда похвалив гаджет за формфактор та безшумну роботу.
Нагадаємо, наприкінці червня Valve розкрила вартість Steam Machine. Базова версія на 512 ГБ коштуватиме $1049. Версія на 2 ТБ обійдеться в $1349. Такий цінник обумовлений кризою на ринку комп’ютерних компонентів.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНу краще епоха пс4, чим епоха пс5 де у тебе 476р з апскейлом до 2к і розтягуванням це на 4к телевізор.
>>
мабуть автор, про перший запуск і створення Шейдер-компіляції. До гри.
Це на тих іграх, які «Наперед» не мали прекомпіляцію для Steam-Mashine.
Говорю з теорії власного розуміння.
пусть себя не обманывает. сколько AAA игр на PS4 действительно работали в 1080p? а еще и имели 60 fps? а сколько игр сейчас есть на PS5, которые работают в 1080p и выше и работают без апскейла? и в 60 fps?
Так він про 60 fps нічого й не казав
ну так 1080p по умолчанию в стимовских играх это 99% еще и фреймрейт с частотой экрана, т.е. 60+ fps