«Цього року не буде в Xbox Game Pass». Схоже, Microsoft частково згортає свій сервіс підписки
Привіт, спільното! Схоже, в ігровому підрозділі Microsoft планують знизити роль Game Pass. По-перше, компанія випустила серію рекламних роликів Call of Duty: Modern Warfare 4 з помітним уточненням: «цього року не буде в Xbox Game Pass».

Це помітили користувачі форуму ResetEra. Зазначимо, що ще у квітні Xbox оголосила, що нові ігри серії Call of Duty більше не з’являтимуться в Game Pass у день релізу. Це сталося після того, як у жовтні минулого року з’явилися звіти, згідно з якими сервіс недоотримав прибутку на $300 мільйонів від продажів Black Ops 6.
По-друге, колишній директор із продажів та розвитку бізнесу видавництва Raw Fury Фернандо Різо розповів, що Microsoft нібито припинила підписання нових угод зі сторонніми розробниками для Game Pass.
«Я не думаю, що з Game Pass покінчено, враховуючи, що нове керівництво багато про нього говорило. Мені здається, вони просто на паузі; вони розбираються, що робити далі — принаймні я так це бачу. Але поки що складається враження, що з угодами покінчено: ми в Caboodle якраз уклали один такий контракт на початку року, і в мене таке відчуття, що ми могли стати одними з останніх», — зазначив він.
Окремо він уточнив, що «спілкувався з низкою розробників, чиї угоди щодо Game Pass перебували на різних стадіях перемовин, і їм сказали, що ці процеси поставлено на паузу».
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЦе ж баян. Вони виключили колду з гейпасу і він коштує дешевше.
Нє, тут цікавий сам факт, що вони рекламують нову колду цією фразою. Це зовсім якось песимістично