Демоверсія українського комедійного горору Last Pirates: Die Together увійшла до топ-50 під час Steam Next Fest

Демоверсія інді-горору про піратів Last Pirates: Die Together від української студії RetroStyle Games увійшла до топ-50 найпопулярніших під час червневого Steam Next Fest. У фестивалі, нагадаємо, брали участь близько дев’яти тисяч проєктів.

«Під час фестивалю в демо зіграла майже 31 тисяча гравців (із піком у 868 одночасно), а гра отримала 13 тисяч нових вішлістів. Усього в демо зіграли вже понад 100 тисяч гравців», — зазначили в RetroStyle.

Вихід Last Pirates запланований на 18 серпня під час Ukrainian Games Festival 2026.

Нагадаємо, що у квітні RetroStyle Games підбила підсумки відкритого плейтесту свого піратського кооперативного горору. Тоді протягом трьох днів, з 17 по 19 квітня, гру випробували 16 тисяч унікальних користувачів, а добовий пік активності склав майже п’ять тисяч гравців.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чому єдина? Наче DDOD теж потрапила в топ

UPD: а да, реально тільки пірати хаха. Але раніше DDOD шла рівно з піратами, ладно

Я аж перелякався, думав що не помітив)
Так, вони йшли прям гарно, але я думаю DDOD недалеко відстала. Але вже має гарний результат!

Підписатись на коментарі