Фінтех-стартап заохочував працівників вайбкодити. Один із них витратив $81 тисячу в ШІ-токенах на створення брейнрот-шутера

Привіт, спільното! Знайшов веселу історію, якою хочу поділитися з вами. Один із працівників фінтех-стартапу Slash використав корпоративні ШІ-токени на $81 тисячу для створення вебшутера. Сталося це після того, як керівництво компанії попросило команду активніше використовувати нейромережі.

Цією історією компанія Slash поділилася у своїх соціальних мережах.

«Ми минулого тижня заохочували команду активніше займатися вайб-кодингом, але Ніколас Брілліант „спалив“ $80 тисяч із картки Slash на якийсь брейнрот-шутер. Будь ласка, зіграйте в нього, щоб ми могли списати це хоча б на маркетингові витрати», — йдеться у повідомленні.

Сам Ніколас зазначив, що створив гру за один день на вихідних. І тільки під час робочого тижня компанія помітила перевищення витрат на токени в аналітиці. Сам розробник розповів, що не стежив за споживанням токенів і не думав, що розробка звичайного вебшутера може стільки коштувати.

Що думаєте про таку ситуацію? Особисто ви перевищували встановлені для себе ліміти токенів? Діліться досвідом в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
на вихідних

Корпоративні токени на вихідних?) То ж йому премію треба дати зі віддану роботу в компанії)

$80k навіть з найдорожчою моделлю це 550+ мільйонів токенів. А гра виглядає так ніби її ваншотнули безкоштовною ШІ.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Сам Ніколас зазначив, що створив гру за один день на вихідних
Один із них витратив $81 тисячу в ШІ-токенах на створення брейнрот-шутера

Поясніть ціни на ШІ вайбокодінг, будь ласка.

Аааа, оці компанії, які вирішили що ігрові розробники більше не потрібні, тепер АІ може зробити будь яку гру, і закінчують з дирками у бюджеті та цим :) Цікаво що вже пройшло стільки часу, але хтось взагалі бачив хоча б одну повноцінну гру яку можна придбати в Steam, яка зроблена вайбкодом з АІ?)

але хтось взагалі бачив хоча б одну повноцінну гру яку можна придбати в Steam, яка зроблена вайбкодом з АІ?

я вот как раз такую последние несколько дней делаю. не денег ради, но чтобы понять пределы технологии.
нескромно, но думаю, что она уже сильно лучше того, что находится на дне стима )

Будь ласка, зіграйте в нього, щоб ми могли списати це хоча б на маркетингові витрати

Цікаво чого мене це має ***ти. Саміж «заохочували команду активніше займатися вайб-кодингом». На мою думку подібний негативний результат для компанії є позитивним результатом для індустрії та суспільства у цілому.

виглядає як обман заради лайку, дуже сумніваюся що це могло коштувати 80 тисяч.

В мене теж була мисль, шо це вони просто таким кейсом вирішили попіаритися. Але може там якісь складні внутрішні системи, що працюють з вебом)

Але якщо навіть обман, то це піар сотого левелу за мінімального бюджету. Це ж прикольно — придумати веселу історію, створити примітивну гру та показово нажалітися на працівника) І мають під 300к переглядів, коли інші їх пости — по 10-20к

А ви бачили скільки коштує корпоративний токен-бейзд біллінг? Люди по 500лямів спалювали. Там же ще й нетворкінг і мультиплеєр і якась прогресія є, ще й генерація моделей, якщо все це регулярно додавали в контекст, то 80к дуже легко можна витратити.

Люди по 500лямів спалювали

Це трохи дурка (а скоріш за все і не трохи)

так, навіть менюшки такі виходять коли зробив все 1 промптом

Підписатись на коментарі