$80 за стандартну і $100 за Ultimate-видання. Розробники розкрили офіційну ціну GTA VI

Rockstar Games і Take-Two Interactive завтра, 25 червня, відкриють попередні замовлення Grand Theft Auto VI. Однак вже стало відомо, що гра буде продаватися у двох версіях. Стандартна — за $80, і Ultimate — за $100.

Розробники підтвердили вартість у пресрелізі, опублікованому на Business Wire. У Європі вартість GTA 6 складе 80 і 100 євро за базову та ультимативну версію відповідно. Окремо Rockstar повідомила, що входитиме до складу Ultimate-видання.

«Grand Theft Auto VI: Ultimate Edition розширює досвід завдяки ексклюзивній колекції преміум-транспорту, зброї, одягу та подій, що пронизують усі аспекти історії Джейсона та Люсії, і буде доступна за ціною $99,99», — розповіли розробники.

Слово «подій» у прес-релізі може натякати на ексклюзивний сюжетний контент. Однак Rockstar поки цього не підтвердила.

За попереднє замовлення користувачі отримають Vintage Vice City Pack — колекцію предметів, які відсилають до попередніх частин франшизи. Окремо розробники повідомили, що більше не буде ніяких перенесень: GTA 6 вийде 19 листопада. А для тих, хто передзамовить гру, відкриється можливість попереднього завантаження за тиждень до запуску.

Також Rockstar попередила, що фізичні версії міститимуть цифровий код активації, а не диск. Весь анонс компанія супроводила добіркою із скриншотів.

Раніше аналітик Bank of America радив Rockstar Games і Take-Two підняти вартість GTA 6 до $80. Оскільки тоді інші видавці теж зможуть це зробити.

Плануєте купувати гру за таку вартість? Як думаєте, тепер інші видавці також піднімуть ціни на свої ігри? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

80 доларів за «фізічне видання», з кодом замість диску...

Це взагалі не повинно бути дозволено рекламувати як фізичне видання.

" Оскільки тоді інші видавці теж зможуть це зробити. " - для ГТА 6 та РДР 3 у мене питань немає,а от щодо інших видавців, я навіть не знаю чий проект я буду зацікавлений купувати за такий фулпрайс, якщо 10000% через рік буде + 10 патчів та −30% знижка :)

Підписатись на коментарі