Директор CDPR сподівається, що The Witcher 4 поверне довіру фанатів, які розчарувалися після релізу Cyberpunk 2077

Генеральний директор CD Projekt RED Міхал Новаковський знає, що реліз Cyberpunk 2077 розчарував частину фанатів студії. Деякі з них втратили довіру до розробників. Однак керівник сподівається повернути її завдяки The Witcher 4 та іншим майбутнім проєктам CDPR.

Новаковський дав інтервʼю порталу Edge’s Knowledge. Директор CD Projekt RED назвав «болісним» період релізу Cyberpunk 2077. Він завжди вважав репутацію польської студії «найціннішим активом», а проблемний реліз поставив на ній велику пляму.

CDPR довго працювала над виправленнями гри і випустила доповнення Phantom Liberty, яке отримало дуже схвальні відгуки. Однак Новаковський вважає, що повністю повернути довіру аудиторії студії поки не вдалося.

«Я не на 100 відсотків переконаний, що ми повністю пройшли шлях до відновлення репутації. Я переконаний, що ми назавжди втратили довіру деяких людей, і це справедливо. Але я сподіваюся, що нам вдасться повернути її — якщо не завдяки „Відьмаку 4“, то завдяки тому, що з’явиться після нього», — заявив Новаковський.

Зараз CD Projekt RED створює кілька проєктів паралельно. Найближчий з них — це третє сюжетне доповнення до The Witcher 3 під назвою Songs of the Past.

У розробці також знаходяться The Witcher 4, сиквел Cyberpunk 2077, ремейк першого «Відьмака», спін-офф у всесвіті «Відьмака» Project Sirius і нова IP Project Hadar.

А ви розчарувалися у CD Projekt RED чи довіряєте студії і чекаєте на нові ігри? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чим частіше вони це повторюють, тим більше зявляється сумнівів в фінальній якості нової гри

Не грав у кіберпанк відразу, а вже десь у 2024-му коли всі баги пофіксали, просто нереально крута гра. Сподіваюсь що продовженя буде не таким корявим під час релізу.

замість робити Кіберпанк-2 вони корову доять
моя довіра втрачена

ну не може польский платник податків потягнути на собі все :) а хотілося б.

У розробці також знаходяться The Witcher 4, сиквел Cyberpunk 2077, ремейк першого «Відьмака», спін-офф у всесвіті «Відьмака» Project Sirius і нова IP Project Hadar.

Що не так?

хіба цікаво подивитись на ремейк першого відьмака. як на мене найсильніша гра з трилогії.

Незважаючи на баги, кіберпанк 2077 була зроблена з неймовірним світом та історією. Баги пофіксити можна, погану історію гарно не розкажеш.

Підписатись на коментарі