У моїй грі буде звучати голос людини з «Голосу країни»

Вітаю, GAMEDEV DOU. Мене звати Андрій — я незалежний розробник ігор, створюю ігри з 2020 року на Unreal Engine 4 і Unreal Engine 5. Я також веду навчальний канал на Youtube про розробку ігор і опанування Unreal Engine для новачків. Сьогодні літо 2026 року, нещодавно анонсували Unreal Engine 6, а, на Unreal Fest 2026 Chicago представлити всі нововведення Unreal Engine 5.8, включно з Mesh Terrain — дуже сподобалася ця фіча мені особисто, бо, я Level Designer. Створення віртуальних світів — це моя стихія.

Але, зараз, я хочу розповісти не про ігрові рушії і не про віртуальні світи. Сьогодні я хочу поділитися дуже цікавим фактом — я отримав дозвіл на використання голосу від людини, яка була учасником шоу «Голос країни».

«Голос країни» — це телевізійне співоче талант-шоу, що з 2011 року виходить на телеканалі 1+1. Особливість шоу є те, що 4 професійні музичні тренери у реальному часі на всю Україну проводять сліпі прослуховування — Вибір наосліп. Якщо тренер готовий взяти до себе на менторство того, хто вийшов на сцену, то музичний тренер має зробити вибір наосліп, орієнтуючись виключно на голос. Далі шоу триває кілька місяців, відбуваються музичні змагання і впродовж всього шоу поступово вибувають учасники на основі голосування українців, поки не залишиться Один «Голос країни» — Переможець.

Я не буду сьогодні розкривати хто це, поки моя гра не вийде у реліз. Нехай це буде сюрпризом та після випуску моєї комп’ютерної гри у реліз всі дізнаються про це. Це буде щось неймовірне!

А що за гра? Я маю на увазі мою гру для ПК Dream of Forgotten Songs.

Дату випуску ще не оголошено. Я розпочав створення цієї гри влітку 2022 року. Створюю я цю гру один, самотужки.

Це гра про лисицю, що подорожує казковими світами, збираючи фрагменти пісень.

Залишаю 2 посилання, де можна дізнатися більше про гру:

1. Steam Dream of Forgotten Songs
  2. Телеграм Сон Забутих Пісень

Хочу побажати успіху всім! Нехай українська пісня додасть вам натхнення! А, мою гру, додавайте до списку бажаного у Steam. Не кожна українська гра має пісні та ще й пісні у виконанні людини, учасника «Голосу країни».

Пишіть, що ви думаєте про таку співпрацю? Мені цікаво дізнатися ваші думки. Але, не запитуйте, хто це — не відповім, вибачте, чекаємо на реліз :)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я це опублікував кілька днів назад і цей допис мені приніс плюс 3 вішліста у стімі з України.

Круто)) це можливість комусь себе відкрити наново))

не зовсім зрозуміло «ви отримали дозвіл».
не жива людина буде озвучувати вам тексти?

Це трохи інше , він мав на увазі що хтось хто виступав на цьому заході «Голос Країни» , тобто він запросить живу людину до озвучки.

Підписатись на коментарі