За рік я самостійно створив гру Monster Hub. Сьогодні вона виходить у Steam Early Access

Привіт, спільното!

Мене звати Ілля, і останній рік я працював над Monster Hub — survival action RPG, у якій гравець досліджує острів, будує базу та вирощує компаньйонів із есенції переможених монстрів.

Спочатку це був невеликий прототип у Unity. Хотілося просто зробити власну гру з дослідженням світу та битвами проти монстрів. Але поступово проєкт виріс у щось значно більше.

Сьогодні в Monster Hub вже є:

• будівництво та розвиток бази;
  • компаньйони, які допомагають у бою та збирають ресурси;
  • крафт і система прогресії;
  • дерево навичок;
  • відкритий світ для дослідження;
  • боси та різні типи ворогів.

Найскладнішим виявилося не створення контенту, а поєднання всіх систем так, щоб вони працювали разом. Кожна нова механіка породжувала ще кілька нових задач.

Особливо багато часу пішло на систему компаньйонів і базу. Хотілося, щоб база була не просто складом ресурсів, а місцем, яке поступово оживає завдяки вашим помічникам.

За цей рік було багато моментів, коли хотілося все переробити або почати заново. Але крок за кроком проєкт дійшов до стану, коли його вже можна показати гравцям.

Сторінка Monster Hub в Steam.

Додавайте в бажане, грайте, діліться фідбеком.

Важливе уточнення: хочу випередити можливі питання щодо мого минулого досвіду та проекту Pot Thief, який можна знайти за моїм ніком. На старті я допомагав із його організацією, але швидко залишивши команду через невдалу комунікацію. Гру доробляли і випускали вже без мене.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі