The Elder Scrolls VI «виглядає приголомшливо, а розробка йде добре». Про це повідомив директор з контенту XBOX

The Elder Scrolls VI існує не тільки на папері. Директор з контенту XBOX Метт Буті повідомив, що вже бачив гру, і вона «виглядає приголомшливо». За словами керівника, розробка майбутньої екшен-RPG просувається добре. Проте поки що її не планують показувати фанатам, щоб не тішити їх надіями на близький реліз.

Буті поспілкувався з виданням Variety після презентації XBOX в межах Summer Game Fest 2026. Він заявив, що Blade від Arkane Studios не скасована. Керівник також натякнув, що гру покажуть до кінця року. А після цього зайшла мова про The Elder Scrolls VI.

«Я б сказав, що одним із найскладніших завдань для людини на такій посаді, як моя, є пошук балансу між бажанням показати світу всі круті речі, над якими ти працюєш, і бажанням зацікавити їх якомога раніше, але ми також знаємо, що хочемо почекати до потрібного моменту. А коли ти вирішуєш показати це, ти хочеш, щоб це було найкраще, що у тебе є. А також, коли ти показуєш гру, ти даруєш їм обіцянку: „Гей, вона скоро вийде“.

Тож можу сказати вам, що, відвідавши Bethesda, поспілкувавшись із Тоддом [Говардом] і побачивши, як грають в The Elder Scrolls, можу сказати, що гра виглядає приголомшливо, і розробка йде добре. І ми обов’язково оголосимо про неї та справді покажемо її у потрібний час», — заявив Буті.

Раніше цього року директор Bethesda Game Studios Тодд Говард заявляв, що у The Elder Scrolls VI розробники «повертаються до класичного стилю, за яким сумували і який знають дуже добре».

TES VI анонсували ще у 2018 році на Е3. Тоді глядачам представили короткий тизер із демонстрацією локації, на якій видніється замок. Фанати вважають, що події гри розгорнуться на території Гаммерфелла.

Як вважаєте, The Elder Scrolls VI вийде до 2030 року? Чи швидше почнеться Третя світова? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

показали 30 сек ролик ще в 2018 чи раніше... а зараз хайпують на порожньому місці)))
скільки ще років з бюджетом майків вони будуть реально її робити?) років 15?)

Побачив заголовок — перейшов — і жодного трейлеру не побачив ......

Це питання скоріше до розробників. Ось їхній єдиний трейлер і кадр з цього є в тексті

youtube.com/watch?v=...​yI8y4?si=fB99VpTxZHHjd6bE

Ех, от на всіляку діч типу mewgenics — в коментарях повний аншлаг, і всі такі розумні, обізнані
А як новини про нормальні ігри — то нікого нічого не цікавить, тиша...

Пошвидше б відхопити свій Starfield в Тамріелі.

а з чого ви вирішили, що тес 6 буде нормальним та бажаним?
гадаю відсутність коментарів тут тому є доказ.

тіпи що робили на початку серію — їх в цій конторі майже не лишилося.

Чи так ви шануєте Шостий Дім і плем’я неоплакане? ви за ці роки хоча би раз подумали за Шостий Дім та як з ними вчинили?

Підписатись на коментарі