The Elder Scrolls VI «виглядає приголомшливо, а розробка йде добре». Про це повідомив директор з контенту XBOX
The Elder Scrolls VI існує не тільки на папері. Директор з контенту XBOX Метт Буті повідомив, що вже бачив гру, і вона «виглядає приголомшливо». За словами керівника, розробка майбутньої екшен-RPG просувається добре. Проте поки що її не планують показувати фанатам, щоб не тішити їх надіями на близький реліз.
Буті поспілкувався з виданням Variety після презентації XBOX в межах Summer Game Fest 2026. Він заявив, що Blade від Arkane Studios не скасована. Керівник також натякнув, що гру покажуть до кінця року. А після цього зайшла мова про The Elder Scrolls VI.
«Я б сказав, що одним із найскладніших завдань для людини на такій посаді, як моя, є пошук балансу між бажанням показати світу всі круті речі, над якими ти працюєш, і бажанням зацікавити їх якомога раніше, але ми також знаємо, що хочемо почекати до потрібного моменту. А коли ти вирішуєш показати це, ти хочеш, щоб це було найкраще, що у тебе є. А також, коли ти показуєш гру, ти даруєш їм обіцянку: „Гей, вона скоро вийде“.
Тож можу сказати вам, що, відвідавши Bethesda, поспілкувавшись із Тоддом [Говардом] і побачивши, як грають в The Elder Scrolls, можу сказати, що гра виглядає приголомшливо, і розробка йде добре. І ми обов’язково оголосимо про неї та справді покажемо її у потрібний час», — заявив Буті.
Раніше цього року директор Bethesda Game Studios Тодд Говард заявляв, що у The Elder Scrolls VI розробники «повертаються до класичного стилю, за яким сумували і який знають дуже добре».

TES VI анонсували ще у 2018 році на Е3. Тоді глядачам представили короткий тизер із демонстрацією локації, на якій видніється замок. Фанати вважають, що події гри розгорнуться на території Гаммерфелла.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівпоказали 30 сек ролик ще в 2018 чи раніше... а зараз хайпують на порожньому місці)))
скільки ще років з бюджетом майків вони будуть реально її робити?) років 15?)
Побачив заголовок — перейшов — і жодного трейлеру не побачив ......
Це питання скоріше до розробників. Ось їхній єдиний трейлер і кадр з цього є в тексті
youtube.com/watch?v=...yI8y4?si=fB99VpTxZHHjd6bE
Ех, от на всіляку діч типу mewgenics — в коментарях повний аншлаг, і всі такі розумні, обізнані
А як новини про нормальні ігри — то нікого нічого не цікавить, тиша...
Пошвидше б відхопити свій Starfield в Тамріелі.
а з чого ви вирішили, що тес 6 буде нормальним та бажаним?
гадаю відсутність коментарів тут тому є доказ.
тіпи що робили на початку серію — їх в цій конторі майже не лишилося.
Чи так ви шануєте Шостий Дім і плем’я неоплакане? ви за ці роки хоча би раз подумали за Шостий Дім та як з ними вчинили?