Зробив свою першу гру в Steam на C# та WPF — буду радий фідбеку

Всім привіт!

Я .NET-розробник, який вирішив спробувати себе в геймдеві та довести pet-проєкт до релізу в Steam.

Так з’явився Dustline — невелика постапокаліптична текстова RPG з боями, прокачкою, випадковими подіями та атмосферою виживання.

Гра написана на C# та WPF, тому це ще й експеримент — наскільки далеко можна зайти з технологіями, які зазвичай не асоціюються з іграми.

Буду радий, якщо хтось спробує пограти та поділиться враженнями. Особливо цікавий фідбек щодо балансу, інтерфейсу та загального враження від гри.

Сторінка гри в Steam: store.steampowered.com/app/4626470/Dustline

Дякую!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вітаю!

Я переглянув Вашу гру, виглядає чудово, візуал/геймплей також сподобались.

Я — саунд-дизайнер, спеціалізуюсь на звуках для інтерфейсу (кліки, вибір, меню), whoosh та анімаціях.

Помітив, що грі також потрібні звукові відгуки — з якісними звуками гра буде відчуватися дорожчою.

Саме для таких проєктів я можу зробити пак якісних звуків для інтерфейсу та самої гри.

Якщо цікаво, то можете писати в особисті.

не можу далі нажаль

Дякую за повідомлення! Схоже, що Steam не може знайти файл Dustline.exe.

Будь ласка, спробуйте:

• перевірити цілісність файлів гри через Steam → Властивості → Встановлені файли → Перевірити цілісність файлів;
  • якщо не допоможе — перевстановити гру;
  • також перевірити, чи не видалив Dustline.exe антивірус або Windows Defender (інколи він може помилково помістити файл у карантин).

Якщо проблема залишиться, напишіть, будь ласка, яка у вас версія Windows та чи використовуєте ви антивірус. Спробуємо розібратися.

Прозорий інтерфейс виглядає дуже круто, це ідеально поєднання для жанру

Підписатись на коментарі