Мережа піцерій пожартувала над новою God of War без Кратоса. Розробники в боргу не лишился
God of War Laufey — спін-офф у серії Santa Monica Studio, який розповість про боротьбу Фей у загробному світі. У цій частині франшизи Кратоса не буде, а в центрі подій опинилася його дружина. Таке рішення сподобалося не всім фанатам. До дискусії навіть долучився британський акаунт мережі піцерій Domino’s Pizza. Її представники пожартували над розробниками, а Santa Monica Studio аналогічно відповіла.
Обмін жартами відбувся в соцмережі Х. На офіційному акаунті Domino’s Pizza UK зʼявився коментар щодо God of War Laufey.
«Гра серії God of War без Кратоса це як піца пепероні без пепероні», — пожартували представники британської мережі піцерій.
Розробники відреагували на це повідомлення. Вони теж підкололи Domino’s Pizza за те, що гру критикують з корпоративного акаунту. До того ж, незрозуміло, хто взагалі висловлює цю думку.
«Окей, дякуємо за фідбек, корпоративний акаунт Domino’s Pizza», — написали в Santa Monica Studio.

Загалом не всім коментаторам сподобалося, що мережа піцерій приєднується до обговорення ігрової теми. Тому деякі люди у своїх повідомленнях порадили Domino’s Pizza «стулити пельку».

Нагадаємо, раніше God of War Laufey розкритикував творець перших частин серії Девід Яффе. Він назвав нову гру «лайном» і порівняв її з Forspoken.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівБільше схоже на те, як корпоративна заглушка, у якій давно не лишилося креативу, намагається досуха видоїти франшизу. При цьому ображається, що над цим жартують.
Що іронічно, скоріш за все, представник Доміно взагалі написав цей жарт тільки через панч-лайн, а не тому, що намагався когось висміяти.
Мені в трейлері більше всього не подобається арт дірекшн. Я не розумію, в якому всесвіті чи в якій міфології це відбувається. В минулих God of War були грецька та скандинавська міфології, а тут що? Щось незрозуміле, схоже на якісь азіатські дизайни а-ля вуконг і якийсь великий куб.
Це ж Фей наче потрапила у потойбіччя для богів. Там боги з різних пантеонів, в трейлері були єгипетська богиня та монгольський бог війни
А, ну окей. Мені воно все одно виглядає як якийсь кітч.
Ігровий трейлер з Фей виглядає цікаво, можливо сама гра буде зроблено якісно та гарно, але я очікував не цього, подивимося що у них вийде.