Розробник The Witcher 4 заявив, що «люди не готові» до того, що покаже гра. Раніше він перейшов з Larian до CDPR
Фелікс Педулла — Senior Cinematic Designer, який працює над The Witcher 4 у CD Projekt RED. До минулого року він був на посаді у Larian Studios, відомій за Divinity та Baldur’s Gate 3. Нещодавно розробник опублікував пост про свій перехід у польську студію. У дописі Педулла зазначив, що люди «не готові» до «Відьмака 4», тому що CDPR готує дещо особливе.
«Півроку тому я прийняв важке рішення залишити Larian і розпочати новий етап у CD Projekt RED. Тоді це здавалося великим кроком. Зараз, озираючись назад після всього, що принесли мені ці шість місяців, він здається ще більшим.
Досі це був інтенсивний, повчальний, іноді хаотичний, але надзвичайно корисний досвід. Він підштовхнув мене в напрямках, яких я не очікував, але показав, що впертість може бути професійною навичкою. Навіть маючи за плечима майже 14 років у цій галузі, починати все спочатку після шести років ніколи не буває легко.
Це означає залишити друзів і колег, переїхати до нової країни та приєднатися до нової команди, освоїти нові інструменти та відповідати новим очікуванням. Я пишаюся тим, що пройшов цей перший етап з ясним розумом, гострим інстинктом і сильним бажанням рухатися вперед.
Величезна подяка моїй команді та всім у CD Projekt RED, хто зробив так, щоб я почувався бажаним гостем, допоміг мені знайти опору і перетворив цей спочатку страшний етап на щось дуже схоже на дім.
А знаєте, що ми створюємо у The Witcher 4? Так... люди до цього не готові», — написав Педулла.
Наразі про «Відьмак 4» відомо небагато. Головною героїнею гри стане Цірі, а події розгорнуться в Ковірі. Однією з локацій, доступних до відвідин, стане столиця регіону — Лан Екстер.

У торішній презентації технічного демо The Witcher 4 розробники також демонстрували нові технології, які застосовуються в проєкті. Один з прикладів — Nanite Foliage для створення більш реалістичної рослинності.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДо мікротранзакцій?
Я вже готовий, забирайте мої гроші.
Ні, ну CDPR не так давно представив гру, до якої людини виявилися неготові, доводилося відміняти покупки тисячами і вилучати з сторів.
Цю новину мав озвучити Іллідан!
Не готові до системних вимог?😁
Так, схоже прогрівають що пора заздалегідь відкладати гроші на нову відяху)