Анонсував свій екшн-шутер Bullet Vendetta. Додавайте гру до бажаного в Steam
Всім привіт!
Хочу поділитися чудовою новиною — після тривалої роботи нарешті анонсував свій новий проєкт — Bullet Vendetta.
Bullet Vendetta — це динамічний екшн-шутер, наповнений інтенсивними та напруженими перестрілками.
Зраджений мафією, відсидівший у в’язниці, головний герой після років ув’язнення нарешті отримує шанс помститися.
Мафія контролює різні райони міста, і вам належить очистити їх від злочинців. Використовуйте різноманітну вогнепальну зброю, щоб пробиватися крізь натовпи ворогів та виживати в нерівних боях.

Сторінка гри вже доступна в Steam. Додавайте гру до списку бажаного
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНагадало цю гру, про яку ніхто окрім мене не знає:
store.steampowered.com/...550/For_the_Greater_Good
очень примитивно, это уровень hello world
Дивне у Вас поняття про «рівень hello world»... На ААА рівень я не претендую, але роблю так, щоб в це було цікаво та весело грати, навіть якщо візуал простий
ну, если цель ради смеха опубликоваться в стиме и забыть, то ок
если попытаться заработать хоть какие-то деньги, то тут без шансов
Ах, Ви вже й комерційні перспективи оцінили. Час покаже, робота триває
в прошлом году в стиме вышло около 20 тысяч игр.
уровень того, что делают соло разработчики: store.steampowered.com/app/2105620/Sektori
Ігри абсолютно різні, стиль різний, тематика, таке не порівнюється. До речі, Sektori з перших кадрів мені одразу нагадала стареньку гру Geometry Wars: Retro Evolved. В Steam зараз виходить дуже багато ШІ-слопу та поробок за тиждень з готових асетів, в яких контенту 0. Кількість ігор в Steam накрутило, а по факту якісних проектів в які багато часу вклали скільки вийшло? Не підскажете? Є, на жаль, багато крутих інді проектів, які залишаються не поміченими серед ШІ шлаку, бо в «майбутніх новинках» те і бачиш, що десятки ігор з ші обкладинками та жахливою якістю продукту. В цілому, споживачу всеодно скільки людей робило гру, їм важливо отримати на виході якісний продукт, в який приємно грати
игры разные, просто и там и там twin stick shooter. и, на мой взгляд, сразу видно пропасть в исполнении.
Поточний стан грі від кінцевої буде відрізнятися, тому про виконання поки судити складно, є свої недоліки та недоробки, я з цим не сперечаюся. До релізу гри не тиждень, не місяць, да навіть не три. Знову таки, роботи ще багато і я це прекрасно розумію
чтобы все выглядело не так пресно, нужно добавлять то, что называется juice:
Дякую за таку важливу думку від настільки відомого гейм-девелопера
сперва добейся ©
Добитись чого? Того, щоб в свої 50 років докопуватись до перших проектів студента?
I could never