Оцініть сюжетний трейлер нашої містобудівної стратегії Age After Age
Доброго дня, спільното GameDev DOU! Мене звати Костянтин Лісецький, я СТО/Co-Founder Farom Studio. Хочу показати вам сюжетний трейлер нашої гри Age After Age. Команда працювала над ним цілий місяць. Оскільки ми не використовуємо ШІ-інструменти у розробці, роль оповідача виконав наш програміст Олександр Бучко, для якого ця робота стала дебютом.
До речі, 4 числа у нас виходить демоверсія гри. Запрошуємо всіх спробувати демо та активно ділитися своїм фідбеком тут і в обговореннях Steam.
Про що гра
Age After Age — це масштабна містобудівна стратегія, де гравцям належить пройти шлях від крихітного причалу до великої острівної імперії, керуючи складною логістикою, торгівлею та дипломатією. Головна особливість гри — унікальна система епох, яка дозволяє розвивати суспільство як класичним історичним шляхом, так і альтернативними маршрутами типу стімпанку чи утопії, що повністю змінює технології та візуальний стиль.
Проєкт орієнтований на шанувальників глибоких економічних симуляцій, адже вимагає балансування між потребами різних соціальних класів та побудови заплутаних виробничих ланцюжків, що забезпечує високу реграбельність.
Дякую!
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівБуде весело, якщо у грі буде сюжетний трігер, коли гравець накопив 1 000 000 золота, то це пробуджує дракона і він хоче забрати все ваше золото і сховати золото у печері. Нюх на жадібніть.