Відкриваю доступ до закритого тесту мого арена-шутера з глибокою RPG-системою. Шукаю відгуки від геймдев-спільноти

Всім привіт! Останні кілька місяців я працюю над своїм інді-проєктом — Loot & Level: Infinite Spire, масштабним 2D арена-шутером для Android, і зараз настав час для закритого тестування.

Я вклав багато зусиль у створення різноманітного контенту, щоб гравцям було цікаво досліджувати світ гри. Наразі в Loot & Level: Infinite Spire уже реалізовано:

• 🗺 Відкритий світ з унікальними локаціями та різноманітними ворогами.
  • 🧗 Нескінченна вежа для тих, хто любить виклики та прогресію.
  • ⚔️ Глибока система RPG: величезний арсенал зброї, екіпірування та можливість торгувати з NPC.

Зараз мені критично важливо отримати фідбек від ком’юніті. Мені цікаво дізнатися вашу думку щодо:

1. Game Feel: наскільки динамічно та приємно відчувається стрільба та пересування.
  2. Керування: чи зручно взаємодіяти з великою кількістю механік на мобільному екрані.
  3. Баланс: як відчувається складність при використанні різного спорядження.

Буду щиро вдячний, якщо ви приділите час, потестуєте білд і поділитеся своїми враженнями.

Як долучитися до бета-тесту

Будь ласка, чітко дотримуйтесь цих кроків, інакше Google Play не дозволить вам завантажити гру:

Крок 1. Вступіть до нашої Google-групи

Перейдіть за посиланням нижче та натисніть кнопку «Приєднатися до групи», використовуючи основну електронну пошту Google вашого Android-пристрою: 👉 groups.google.com/g/closedgametesting

Крок 2. Завантажте гру

Тепер ви можете завантажити гру безпосередньо з Google Play: 👉 play.google.com/...​ebitonenight.lootandlevel

⚠️ Примітка для тестувальників. Google вимагає, щоб усі тестувальники не видаляли додаток протягом 14 днів поспіль. Вам не обов’язково грати щодня, але те, що гра залишатиметься на вашому телефоні, це дуже допоможе мені в роботі над грою.

Про гру

Loot & Level: Infinite Spire — це динамічна 2D-гра, яка поєднує свободу відкритого світу з інтенсивними боями арени-шутера та елементами roguelike. Досліджуйте величезні локації, розкривайте приховані таємниці та кидайте виклик нескінченним вежам, де на кожному поверсі чекають дедалі небезпечніші вороги. Пробивайтеся крізь орди монстрів, виживайте та збирайте гори епічної здобичі, щоб створити найкращого героя.

Дякую за підтримку українського інді-геймдеву! Буду радий будь-якому фідбеку — від технічних зауважень до ідей щодо розвитку гри.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі