Як інтегрування в Німеччині спонукало мене до відкриття власної студії та випуску першої гри Puzzle Art

Всім привіт, мене звати Нурал!

Хочу анонсувати свою першу гру у жанрі класичного 2D-пазлу на Godot Engine.

Я заснував свою маленьку студію офіційно в Німеччині десь у лютому цього року, до цього працював юніті-девелопером, та займався фрілансом в сфері web-, software- та game-розробки.

Зіткнувся тут в Німеччині з моментами проблематичними із працевлаштуванням, усе це набридло та і вирішив вкласти усі зусилля для того, щоб пробитися по геймдеву : ) Ну, і десь після суммарних 4 місяців праці над Puzzle Art-ом, нарешті буду його релізити 23 червня.

Чому не Unity, а Godot? Тому що зіткнувся з конкретним розчаруванням від керівництва юніті щодо їх нової цінової політики стосовно розробників у 2023-24 році. Думаю, ви про це й так знаєте. Та й сам Godot Engine виявився класним рушієм для розробки 2D ігор.

Що це за такий Puzzle Art?

Puzzle Art — це красива та розслаблююча 2D-головоломка, де можна досліджувати різноманітні галереї, від диких тварин до чарівних історій, та складати приголомшливі твори мистецтва. Можна налаштувати музику і складність гри на свій смак та поповнити свою колекцію у власному темпі і проглядати галерею із зібраних чи не зібраних зображень.

На перший погляд, ви можете подумати, що ця гра просто нудна і монотонна. Але я б не погодився, оскільки насправді вона виявилася досить захопливою. Під час тестування рівнів я часто ловлю себе на тому, що періодично занурююся в гру на півгодини або годину, просто складаючи пазли.

У цю гру я вклав весь свій досвід (хоч і невеликий) роботи в геймдеві і постарався вичавити максимум у плані ідей геймдизайну для цієї гри.

🎮 Сторінка у Steam: store.steampowered.com/app/4516050/Puzzle_Art

💻 Веб-сайт Forsu Soft: forsusoft.com/index.html

Буду дуже вдячний за ваш фідбек щодо проєкту, трейлера та за додавання до вішлістів! Ваша підтримка малих українських розробників ігор, таких як я, дуже сильно допоможе 😁

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

О, яка вдача! У мене також є 2D-пазл на Godot Engine 4. Також виходить у червні 2026 року!

Лол, оце так таймінг 😂✌

Рекомендував би перенести реліз і попрацювати над маркетингом, оскільки гра просто вийде в молоко.

Дякую за фідбек :)

Як для першого проєкту — це реально круто. Сам факт того, що ви довели гру до релізу та логічного завершення, вартує дуже багато!
Із порад: варто переосмислити цільову аудиторію. На мою суб’єктивну думку, зараз гра більше орієнтована на старше покоління (людей пенсійного віку), які люблять спокійно складати пазли. Для них такий візуальний стиль підходить ідеально. Але якщо ви цілитесь у молодшу аудиторію, то візуал потрібно суттєво змінювати. Успіхів!

Дуже дякую!

Радий був почути ваш фідбек! :)

Підписатись на коментарі