Я новачок у розробці. Оцініть мою ідею для гри
Вітаю пробачте якщо буду писати неправильно чи не граматично я вперше пишу допис. Я не маю можливості програмувати зараз тому це мої ідея для фанатської FNAF-гри.
Ми граємо за головного героя на імʼя Пітер Сімеон, він влаштувався охоронцем на склад Ендоскелетів. Ми маємо 2 двері, вікно по центру, вентиляція над нами, і зону позаду з генератором, і ще у нас є планшет і ліхтарик.
Енергія працює так що при закриванні двері, використанні планшета, використанні ліхтарика і закриванні вентиляції генератор почне втрачати заряд і коли він впаде до нуля треба буде іти до генератора і лагодити його проходячи міні-гру на реакцію, кожна поломка генератора збільшує час на ремонт.
Мені треба ідеї для аніматроніків дуже хочеться щоб це були Ендоскелети, а так механіки необмежені чекаю на коментарі і ідеї.
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗагалом як для першої концепції — це хороший старт. Далі все вирішить простота реалізації і баланс.
Маловато информации для оценки
Це не ідея гри. Це спроба зробити клон існуючої іншої гри. З таким підходом ви можете створити студентську роботу з вивчення ігрового рушія, але, не гру.
Додаткові ідеї, які ви просите, вам не допоможуть досягти мети створити гру.
Моя оцінка: 0/10. Вибачаюся за свою прямоту.
Немного странно, если честно, вы рассуждаете. Фанатских фанф-игр разного качества тьма тьмущая, и это будет ещё один такой (если действительно выйдет), по этому не вижу причин для такой критики, я разве что сказал бы, что заголовок неточный
Просили оцінити ідею гри. Я оцінив.
Рекомендую автору теми пройти курс з геймдизайну і навчитися створювати по 100 таких ідей за місяць. Будь-які курси з геймдизайну навчать оцінювати власні ідеї.
Також великим плюсом пройти ще один курс, по створенню гри на ігровому рушії. Рушій будь-який із популярних: Unreal, Unity, Godot.
У підсумку, моя рекомендація автору теми — перший курс по геймдизайну пройти, другий курс по розробці пройти — і це буде чудовий старт.
А цю першу ідею краще викинути, яка описана у цій темі. Ідею викинути, тому-що вона незрозуміла взагалі для більшості людей. Тут у цій ідеї навіть жанру немає. Просто політ думок геймера після сесії гри. Йдіть краще на курси з геймдизайну і вчіться писати ГДД або концепт-документ для презентації ідеї, де буде чітко описано жанр, платформи, ігровий цикл.
«Ідею викинути, тому-що вона незрозуміла взагалі для більшості людей», ещё одно странное рассуждение, по такой логике можно выкинуть огромное количество игр для узконаправленной аудитории, потому что «вона незрозуміла взагалі для більшості людей», вообще очень странная позиция.
«Тут у цій ідеї навіть жанру немає», если вы за идею, что в посте, то там понятно, что хоррор
Автору рекомендація вилізти зі спільноти фан-клубу якоїсь гри і розпочати спілкуватися зі звичайними людьми, які грають у багато різних ігор, якщо, звісно, автор хоче створювати ігри професійно. Плюс, вивчати, як писати ГДД, я вже написав про це вище рекомендацію, оскільки подача ідеї непрофесійна, відсутнє базове знання геймдизайну.
Але, якщо автор не хоче створювати ігри, то може надалі писати фанатські аматорські роботи — це не присене грошей, це не приносить користь на ринок. Я перебував раніше у схожих спільнотах, фан-клуби по іграх, і чудово зрозумів, що перпектив розвитку там немає. І багато знайомих мені це також кажуть, які робили моди для ігор і перейшли в інді розробку або отримали роботу в ААА студіях, кажуть — що їх ніхто не підтримує на ділі зі старих фанатів їх робіт. У тому числі такі люди, як ви, нічим на ділі не підтримаєте автора. Вибачте, я не хочу вас образити, але ж я розумію, що ви навіть однієї гривні не відправите автору ідеї у знак подяки за гарну ідею. Ви просто скажете: «Гарна ідея, я б зіграв, але, платити не буду, звісно» — це пастка марних очікувань, багато людей у тих фан спільнотах ігор похвалять ідею і на тому все. На словах допомога є. На ділі допомоги немає.
Тому, не варто думати, що, аргумент:
Неначе це є плюсом.
Для автора це не плюс і не мінус.
Це просто факт, який ніяк не допоможе створити гру. А от що допоможе створити гру (будь-яку гру), то про це я написав у попередньому моєму дописі, за 1 червня про чудовий старт у розробці ігор.
Всі мої коментарі у цій темі надані з того допущення, що,
ваш пріоритет № 1 — створити гру,
ваш пріоритет № 2 — обрати ідею для гри.
Якщо мої допущення хибні, то, вам мої рекомендації не підійдуть.
Але, якщо мої допущення збігаються з вашою метою у житті, то ви можете застосувати ці поради для створення будь-яких ігор.
Вміти сформувати думки, як професійний геймдизайнер — це є плюсом для досягнення своєї мрії.
Вміти самотужки створити прототип гри — це є великим плюсом для досягнення своєї мрії.
Ніхто не буде робити вашу гру мрії за вас.
Це все зрозуміло, але ви продовжуєте так казати, наче у автора в пості була ціль зробити повноцінну самостійну гру, а не фан-гру.
Як я і казав раніше, заголовок у статті неточний, і ви відповідаєте саме на нього (на «Оцініть мою ідею для гри»), наче автор сприймає фан-гру за повноцінну, а не на суть в пості («мої ідея для фанатської FNAF-гри.»).
У автора не було питання, як зробити свою самостійну гру, а було питання, чи хороша його ідея для фан-гри; ваші поради хороші для розробника самостійної гри, але вони взагалі не відповідають на питання автора
Поясніть, чим відрізняється фан-гра від самостійної повноцінної гри? Хіба фан-гра не являється самостійною повноцінною грою? Просто розробник є фанатом тієї теми і намагається створити фан-гру, тобто гру від фанатів для фанатів, чи не так?