АТБ продала 7,5 млн колекційних карток S.T.A.L.K.E.R. 2 за місяць. Перший наклад альманаху розкупили за чотири дні

Член ради директорів АТБ Борис Марков поділився результатами колаборації мережі зі студією GSC Game World до S.T.A.L.K.E.R. 2. За його словами, перший тираж інтерактивного альманаху «S.T.A.L.K.E.R. 2: Памʼять Зони» у 20,5 тисячі примірників розкупили за чотири дні.

Про це Марков написав у Facebook.

📌 Що відомо

За словами Маркова, проєкт готували дев’ять місяців. Утім, попит виявився значно вищим за очікування компанії.

Серед основних результатів колаборації:

• 5,6 млн переглядів тематичного посту в соцмережах;
  • 1 млн завантажень застосунку АТБ;
  • 7,5 млн колекційних карток продали в мережі за місяць;
  • перший тираж альманаху у 20,5 тисячі примірників розкупили за чотири дні;
  • загалом АТБ випустила вп’ятеро більше примірників альманаху, ніж планувала спочатку.

За словами Маркова , через високий попит на маркетплейсах з’явився вторинний ринок альманахів S.T.A.L.K.E.R. 2. OLX повідомляв, що кількість оголошень про альманахи й картки S.T.A.L.K.E.R. 2 за тиждень зросла більш ніж у 50 разів. Повні комплекти з альманахом продавали за цінами від 9500 грн, а окремі оголошення сягали 60 тисяч грн.

Щоб зменшити вплив перекупників, АТБ запровадила систему персональних черг. Після цього компанія додатково випустила 4,1 млн колекційних карток лімітованої серії і понад 100 тисяч альманахів за заявками покупців.

Нагадаємо, акція АТБ і GSC Game World стартувала 15 квітня. Покупці могли збирати лімітовані інтерактивні картки S.T.A.L.K.E.R. 2, купити спеціальний альманах і брати участь у розіграші подарунків. АТБ достроково завершила акцію через попит, але пізніше оголосила про додатковий лімітований наклад карток.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я двічі реєструвався, але підтвердження на пошту так і не прийшло

я так і не отримав альманах за чергою

Я теж не отримав, хоча даже два рази прийшло підтвердження, що замовлення було прийнято

Підписатись на коментарі