Гравець спіратив Subnautica 2 ще до релізу, а потім вирішив звернутися до техпідтримки розробників
Subnautica 2 вийшла в дочасному доступі Steam 14 травня, однак ще до релізу гру злили в мережу. Нещодавно стало відомо про конфуз з одним із піратів. Користувач завантажив зламану версію, а потім вирішив звернутися до офіційної підтримки Unknown Worlds, щоб розвʼязати технічні проблеми.
Користувач 13 травня написав повідомлення на офіційному Discord-сервері. Він попросив допомогти з технічними проблемами на ПК, хоча на той момент Subnautica 2 ще не вийшла в ранньому доступі Steam.
Користувачеві відповів Ентоні — фахівець Unknown Worlds. Судячи з усього, це Ентоні Гальєгос, провідний дизайнер Subnautica 2. Він запитав у гравця, який exe-файл той взагалі запускає.
Інші коментатори почали жартувати з того, що пірат себе розкрив. Вони порадили розробникам заблокувати користувача, який завантажив злиту версію підводного симулятора виживання.
«Це зайняло деякий час, але цей хлопець сам себе викрив. Дякую, що піратиш гру, над якою я працював роками. Я розчарований, що ти зробив це, адже це те, чим ми заробляємо на життя. Сподіваюся, ти переглянеш свої життєві пріоритети», — написав пізніше Гальєгос.
Тим часом Subnautica 2 показала чудові результати у ранньому доступі. Піковий онлайн у Steam, згідно з сервісом SteamDB, перевищив 467 тисяч осіб.

Нагадаємо, ситуація зі зламом до релізу виникла і навколо Forza Horizon 6. Розробники із Playground Games вирішили боротися із піратами, видаючи апаратні бани на ПК.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЯ піратив ігри, але потім масс ефект мені настільки сподобався і захопив що я купив всю трилогію, незважаючи на те, що вже пройшов на той момент. Шкода що я втратив цей емоційний вайб ще в 2014.
це з того табору, де вчать що кожна спірачена гра = кожна не куплена копія?
Прикинь, бо навіщо купляти якщо можна спіратити. Якщо ти не бачиш у цьому логіки, то мені тебе шкода.
Як це відноситься до того факту , що є пласт людей, який не купить гру, навіть якщо не зможе спіратити? Логіку вашої думки я розумію, тільки ви у своїй думці відповідаєте за всіх людей, а це некорректно. Мені є нащо купляти якщо можна спіратити, комусь ні, комусь ок спіратити, а потім купити за фулпрайс
Це нагадує купівлю водійского посвідчення на OLX і потім зверненням у службу підтримки Дія, чому воно раптом там не відображається 😂