Наклад настільної гри S.T.A.L.K.E.R. знищено внаслідок пожежі. Загорілася вантажівка, що перевозила товар на склад
Нещодавно у вантажному автомобілі, який перевозив партію настільної гри S.T.A.L.K.E.R. та доповнень до неї сталася пожежа. Весь наклад, що перебував у машині, було повністю знищено вогнем.
Про цей інцидент повідомила команда магазину «Ігромаг».
«Партія настільної гри S.T.A.L.K.E.R. та доповнень до неї, які ми чекали після проходження митниці в Україні, цими вихідними була знищена внаслідок пожежі», — заявили в магазині.

Наразі точні причини займання невідомі, обставини події з’ясовують правоохоронні органи.
«Згоріла саме вантажівка, яка перевозила наш наклад. Зараз триває розслідування, тому ми утримаємося від будь-яких припущень чи коментарів щодо обставин інциденту до офіційних висновків правоохоронних органів», — йдеться у заяві магазину.

В «Ігромазі» підкреслили, що втрата накладу на фінальному етапі логістики стала несподіваним форс-мажором, адже до моменту, коли гравці мали тримати свої замовлення, залишалося зовсім трохи.
«Ми знаємо, як нетерпляче багато хто з вас чекав на цю гру. Саме тому нам особливо важко писати це після всіх попередніх оновлень, після новини про те, що гра вже приїхала в Україну. Наразі нам потрібно трохи більше часу, ми збираємо всю необхідну інформацію, продумуємо подальші кроки та розробляємо план дій, про який одразу вас повідомимо», — заявили в магазині.

Нагадаємо, раніше ми публікували розлогий огляд настільної версії S.T.A.L.K.E.R., створеної польською Awaken Realms у співпраці з GSC Game World. Ця гра у жанрі данжен кроулер успішно зібрала на краудфандингу понад $6 млн та пропонує гравцям глибоку тактичну систему, унікальні мініатюри мутантів і атмосферу Зони з власними правилами виживання.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівМашина потрапила в АНОМАЛІЮ! :(
Я людина раціональна і не вірю у всіляку містику, але дивлячись на все те, що трапляється з Україною та українцями в останні 6 років, можу зробити лише один логічний висновок — нам пороблено!
+1 Тільки щодо часових термінів не згоден: останні 40 років якась полу-перманентна жесть відбувається, а то й більше!
Я з вами згоден. Хоча мені здається воно якось хвилями йшло —90-і були важкі, хоча основний тягар ліг на плечі моїх батьків, бо я тоді ще дитиною був. Період десь з 2000-2003 по 2012-2013 був наче непоганим. Потім АТО, стрибок курсу долара у 2014-2015 і десь з 2016 по 2019 знову було більш-менш норм. А от з початку 2020 як почалася темна смуга так досі ніяк не може закінчитися.
Багато хто ностальгічно згадує2006-2007 і 2016, бо схоже це були максимально спокійні роки, коли кількість позитивних новин значно перевершуваала кількість негативних. Цікаво, чи доживемо ми до нових спокійних часів.
Згоден. В мене таке відчуття що, навіть у спокійні роки, коли успішні європейські країни так би мовити «накопичували жирок» щоб у разі прильоту «чорного лебедя» перенести кризу з мінімальними втратами і використати накопичене на проведення необхідних реформ — у нас все це розкрадається і у кризу ми падаємо на їжака голою дупою й отримуємо double strike((2000-2013) влада намагалася якось ускладнити наше життя, навіть по дрібному — то infostore прикриють, то ex.ua, то при янук-овочі якісь незрозумілі тимчасові заборони на обмін валют без документів, то набігають на IT-фірми з «маскі-шоу» обшуками — наче бояться що народ розслабиться і звикне до хорошого)
І навіть у ці умовно норм роки