Моя покрокова тактична гра Dice’n’Go нарешті отримала свій тизер
Дуже радий поділитись новиною — тизер моєї гри Dice’n’Go нарешті фіналізовано і пішов у реліз!
Dice’n’Go — це покрокова тактична гра на тайловому полі, де кожен кидок кубика може повністю змінити хід гри. Обираєш героя, рухаєшся по арені та використовуєш здібності, щоб переграти суперників.

🔹 У грі є окрема фаза після кидка, де інші гравці можуть вплинути на твій хід
🔹 Кожен тайл має свої ефекти: рух вперед/назад, скіп ходу або модифікатори до наступного кидка
🔹 Різні класи персонажів із унікальними абілками і тактичними можливостями
Гра робиться соло, тому буду дуже радий будь-якому фідбеку.
Якщо зайде — додайте у wishlist і підтримайте лайком.
Тизер тут:
Steam сторінка: store.steampowered.com/app/4321670/DicenGo
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівпрезентация, мягко говоря, отталкивающая
що не так? геймплей? камера? дизайн рівня? просто «погано» не допомагає)
— лог в углу экрана выглядит ужасно чужеродно, не как элемент игры, а отладочное окно разработчика
— дизайн карт из колоды однообразный
— low poly эстетика много где выглядит очень неэстетично. может стоит однородное море заменить на какую-то лужайку, ну хоть с какими-то деталями. и сам маршрут сделать не таких откровенно прямоугольным, чтобы он хоть как-то плавно уходил в нее.
Дякую за конструктив!
Все ще на ранній стадії і буде покращуватись звісно. Зробив все що зміг реалізувати зі своїм мізерним бюджетом..
Побажання записані і знайдуть своє місце в грі (окрім тої частини критики з якою не згоден =) ) перед наступним показом мабуть вже повноцінного трейлеру.
если ты правда хочешь продать больше, чем 50 копий в стиме друзьям-знакомым-сочувствующим, подумай о том, сколько там выходит игр ежедневно и посмотри на их уровень. тебе с ними надо как-то конкурировать.
50 копій — це більше ніж 1 чи 10 — вже результат. Та і цифри бачив і навіть аналізував, також бачив якість — вона дуже різна і моя на цілком непоганому рівні. Звісно студія з5-10 людей зробить краще але знову ж, я соло — тому спираюсь тільки на свої сили.
Конкурентів у мене не те щоб багато — в цьому жанрі не багато ігор виходить, але воно і не дуже нішеве.
Зараз багато залежить від маркетингу і просування гри і цим теж займаюсь я — тому все робиться поступово і по-черзі.
к маркетингу должна прилагаться хорошая игра.
ну тут вже все в моїх руках))
Цікава механіка. Мені це нагадує настільні ігри у жанрі перегони.
Бажаю успіхів з випуском гри!
Дякую! Хотів поєднати традиційну настолку з якимось хаосом в стилі Манчкіна.