Farom Studio показала перший ігроладний трейлер містобудівного симулятора Age After Age

Українська компанія Farom Studio показала перший ігроладний трейлер своєї прийдешньої гри Age After Age. Це симулятор містобудування, де гравець як очільник острівного поселення веде свій народ крізь культурний розвиток та безліч альтернативних епох.

З відео можна більше дізнатися про ігровий процес Age After Age. Зокрема про системи колонізації та будівництва, заселення території, розширення своєї держави та логістику. Також розробники показали часову прогресію, завдяки якій змінюватимуться епохи в грі. Окрім того, Farom Studio анонсувала появу демоверсії у Steam наприкінці травня цього року.

Додати Age After Age собі до списку бажаного в Steam можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що Age After Age анонсували наприкінці листопада 2025-го. За словами CTO Farom Studio Костянтина Лисецького, загалом над грою працювало 30 людей, а активна робота над проєктом триває з весни минулого року. Примітно, що компанія сама видає гру.

Також Farom Studio раніше розповідала детальніше про одну з основних опор симуляції у своїй майбутній грі Age After Age — систему логістики.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Може це я вже трошки напаяний срачами в інтернетику по адженді, але я б замінив слово «колонізація», що має дещо негативний підтекст, на щось нейтральне типу discover.

А так, трейлер просто супер!

Колонізація* незаселених територій — це нормальний природній процес заселення людства землі.

Негатив розпочинається тоді, коли намагаються колонізувати заселені території.

«ігроладний» XD

Ага, колись люди перестануть вигадувати для вже звичних термінів англійської мови незрозумілі українські аналоги. Але не сьогодні.

Це типовий engagement ragebait від українськиї ігрожурів (геймдев доу адміністрація каже що вони не ігрожури, але я називаю речі своїми іменами)

Підписатись на коментарі