Кажуть, що в Києві вже розкупили всі колекційні картки S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. А ви встигли взяти?

Привіт, спільното! З 15 квітня по 9 червня мережа супермаркетів АТБ спільно з компанією GSC Game World проводить масштабну акцію, присвячену S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Покупці можуть збирати лімітовані інтерактивні картки та вигравати подарунки. Користувачі у соцмережах зазначають, що в Києві всі колекційні картки вже розкупили.

«Інтерактивний Альманах — це книга, що містить унікальні знання про Зону та її мешканців: від самого її зародження до подій S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. До нього ви знайдете 48 унікальних колекційних карток, які можна отримати у мережі АТБ. Кожна картка містить аудіозаписи про Зону, що були „врятовані“ з найглибших архівів НДІЧАЗ — і саме вам належить їх знайти, дослідити та заповнити Альманах. Викид триватиме до 9 червня, а кількість примірників обмежена — тож не зволікайте, щоб поповнити свою колекцію цінними артефактами», — йдеться у повідомленні студії.

Кожна картка дає шанс на виграш техніки, цифрового чи фізичного видання S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Ultimate та настільної гри за мотивами всесвіту. При цьому користувачі в соцмережах розділилися на дві групи: одна демонструє величезну кількість карток, а інша скаржиться на те, що «перекупи з OLX» уже викупили весь тираж.

Ви встигли придбати колекційні картки? Показуйте свої колекції в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

я жалкую шо гру купив, саме безкорисно просрані 1400грн в житті... а ви ще кратки покупаєте?

Гейб Ньювел пройшов сталкер 4 рази і високо оцінив гру, думаю його думка важливіша, ніж рандомного васяну з інтеренту

Відправ відеозапис ігроладу третього проходження цієї гри від пана Ньюелла.

Не розкупили а кудись ділись. Бо при скані qr коду не зʼявляється сторінка у додатку

GSC продовжують доїти франшизу

А чи не заборонити АТБ давати в одні руки безліч примірників?

А як це можна організувати?

Ну як мінімум не пробивати 50шт в одні руки? Бо о 12 годині в Києві вже були лише в парі магазинів десь по краєчках.

Ну, механізм я зрозумів, але як їх змусити це робити? Типу, їм вигідно просто їх продати, а кому і по скільки — не думаю, що воно має значення для атб

Видавати товари по талонах. Привіт совок.

Пізно! АТБ вже люто демпінгує при замовленнях онлайн)

P.S. років за 20 продам їх на аукціоні Сотбі за шалені мільйони :-)

На олх вже мінімум 60 оголошень з продажом альманаху по 600-1000+ грн. Перекупи як завжди тримають стабільну планку крінжа

тільки карток, артбук вже не купиш грьобані перекупи все скупили

Жесть. І це акцію запустили сьогодні зранку

Довезуть ще. Це буде брєд якщо до червня тільки картки будуть

ну дружина питала наче казали що ще може завезуть але не факт ну і нікуди дегроїди продавани не дінуться

Якщо будуть додруковувати альбом, то перекупство швидко втратить сенс

Підписатись на коментарі