Я створюю візуальну новелу за мотивами «Тисяча і одна ніч». Вже є сторінка в Steam
Вітаю, спільното! Нещодавно мені довелося наважитися на перший реліз в Steam, і сьогодні хочу вперше поділитися з вами своїм проєктом.
Гра є візуальною новелою на дві-три години проходження. Головним джерелом натхнення стала збірка «Тисяча і одна ніч», яку я особисто дуже люблю. Я намагалася передати глибину східної містики та створити напружену атмосферу. У грі вам доведеться досліджувати таємниці самотнього замку посеред нескінченної пустелі та подорожувати пустелею.
Уся піксельна графіка гри була створена вручну. Характерно для жанру, кожен вибір змінює хід подій і приводить до однієї з трьох різних кінцівок. Я б сказала, це пригода, яку буде приємно повністю пройти за один вільний вечір.

Розробляти гру я наважилась ще восени, проте сторінку вийшло анонсувати у березні. І ось нарешті вдалося повноцінно запустити сторінку в X та Discord сервер. А якщо мені вдалося вас зацікавити, найкращою підтримкою для мене зараз буде саме додавання гри до вішліста:
Гра називається Castle in the Sands. Ось її сторінка в Steam: store.steampowered.com/...3700/Castle_in_the_Sands
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівСупер! Дуже гарна графіка, додала в вішліст.
дякую!:)
был малость разочарован, увидев, что это не игра для взрослых )
:D
Чарівна картинка, нагадує перші частини Prince of Persia. Успіхів з грою!
Дякую:))