The Hollow — на фінальній стадії, і є демо-відео. В гри вже 1330 вішлістів!
Всім привіт з Полтави! Я Віталій Чиж, викладач в коледжі, історик, соціолог, і просто розробник!
І знову ділюсь успіхами розробки нашого проекту The Hollow.
Нарешті шлях в 10 років потихеньку підходить до свого завершення. Технічні роботи над «Лощиною» — завершені. Залишились мілкі баги, які скоро будуть переможені. Ну і англійська текстова локалізація.
Саме так, ми ті люди, які не додають поки що повну англійську, але завжди є повна українська)
Над проектом працювало чимало людей. Участь брав навіть «Ріхтер» — Владислав Писаренко. Я хотів би показати вам титри тих, хто зробив «Лощину» такою, якою вона буде на релізі.

Ну і наостанок, я сьогодні грав уже в перед-релізний білд гри. Мілкої роботи в грі вдосталь ще, проте загально, вона не завадить пройти її навіть зараз!

І це я можу продемонструвати відповідним відео-проходженням від мене першої локації — «Нагірної Зачепилівки»
Нагадаю, що The Hollow — це шутер від першої особи з напіввідкритим світом в сетингу Тунгуської аномалії та українського пригодницького роману.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівподобається, що продовжуєте робити ігри, але відчуття, що Ви робите не ігри, а історії, тобто самої гри в грі нема — є історія яку оживили в 3D та дали «порулити», наче нема тих предметів у грі, що роблять мене саме персонажем гри, а не історії
дуже рекомендую проходити брейншторм з ШІ, типу Grok’у сказати: хочу зробити гру про Тигроловів та Тунгуску, Grok скаже: ок, робимо
його відповідь скидаємо в Copilot та пишемо
"
чесно покритикуй відповідь Грока на мою ідею зробити гру:
*відповідь Грока*
"
потім гроку скидаємо відповідь Copilot...
через4-5 ітерацій, або через 3 після того, коли Грок почне казати: «досить, бо гру не зробимо» — можна щось робити
В деякій мірі ви правий. Я розповідаю історії, і геймплей часто тут служить саме для того, першочергово. Лишень потім це веселий час в грі
В проходженні персонаж якийсь безсмертний. Кулі ловить десятками.
Так там трохи і є. Там є такий прикол зі Шкатулкою