Gunzilla Games рятує репутацію ботами? В соцмережах з’явилися однакові пости, які спростовують затримку зарплат в компанії
Привіт, спільното! Неприємна історія з Gunzilla Games ніяк не закінчиться. Схоже, що керівництво компанії за допомогою ботів намагається мінімізувати медійні збитки. Зокрема, користувачі соцмережі X (екс-Twitter) помітили кілька постів від різних облікових записів з однаковим повідомленням.
«Я — найбільш високооплачуваний співробітник OTG, і можу підтвердити: усі чутки були фейковими. Виплати завжди вчасно. OTG працює вже понад півтора року, і ми все ще тут, попри те, як сильно декому хотілося б зворотного. Вибачте, але такого задоволення ми вам не дамо», — йдеться у дописах.

Разом із тим у LinkedIn з’являється все більше фахівців, які розповідають про невиплату грошей з боку Gunzilla Games. Так, технічний аніматор Ахіл Чіннабатіні зазначив, що гроші він не отримує вже пів року.
«Шість місяців без оплати. П’ять із них я приходив і активно працював: здавав завдання, робив свій внесок і довіряв процесу. Я був змушений благати HR та Влада Корольова (CEO Gunzilla) заплатити мені, коли в моїй родині сталася серйозна медична катастрофа. На кожне прохання відповідали: „До кінця цього тижня“. Тиждень за тижнем... І поки ми всі сидимо тут безпорадні, я бачу пости в X (Twitter), де стверджується, що все добре і всім усе виплачено. Це неправда. Я — живе тому підтвердження. Це вже не просто питання грошей. Це питання відповідальності, елементарної людської гідності, довіри та шкоди, якої завдає мовчання керівництва, поки працівники страждають», — написав він.
Під постом Чіннабатіні інші фахівці діляться аналогічним досвідом. Є серед них і українці.
«Така ж ситуація в Україні. Що це говорить про лідера, коли він прирікає людей на таке під час війни?», — додає Senior Manual QA Анжела Туркіна.
«У мене так само, друже. Не платили місяцями, пости видаляли, пропонували відкупні, щоб нічого не публікував», — зазначає в коментарях ігровий продюсер Дмитро Гудко.
Нагадаємо, що історія з невиплатою грошей у Gunzilla Games триває досить давно. Наприклад, у лютому в цьому та цьому топіках різні користувачі повідомляли про складну ситуацію. Минулого тижня ми випустили детальний огляд ситуації в компанії з коментарями співробітників та юристів.
Своєю чергою CEO Gunzilla Влад Корольов відреагував на звинувачення в соціальних мережах. Він звинуватив тих, хто пише про проблеми, у поширенні «страху, невпевненості та сумнівів» (FUD) і зауважив: ці люди просто намагаються зашкодити репутації гри Off The Grid.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНа х*й Влада Корольова та Gunzilla Games. Сил співробітникам у боротьбі за свої права, справедливість і прихильність спільноти на їхньому боці.
честно говоря, если эта мысль вообще кому-то интересна, то это тупо делать такую игру Фри ту плей. Это имело бы смысл если бы было понятно что система работает, в игру играют и онлайн достаточный и генерит профит. НО, чтобы так получилось, можно было бы сделать так-же как делают Активишн, они выпускают игру которая стоит денег, при чем обычно много денег, это обычно сингл плеер компания, и потом через время подтягивается мультиплеер. Поставить на нее прайс как ААА геймс, ну т.е. минимум60-70 евро. Можно даже запилить это все с теми же ассетами переделав немного логику, типа тоже участвовать в турнире, проходить какие-то локации, как в киберпанке, получать деньги на которые апгрейдишь шмот, ну т.е. базовый жанр, и если он хорошо заходит, то дальше уже инвестировать в мультиплеер. А фри ту плей — это часто токсик бомж комунити, как дота которая и 1 доллара не потратит лишнего. В общем, есть еще у чуваков пространство для маневра. Нужено только сейчас инвестора найти чтоб продолжить разработку и заработать в итоге.
Найбільш високооплачуваний співробітник — це бот.