Росіяни злили в мережу скасовану версію Metro 4: білд на 120 ГБ, відкритий світ та Гантер у головній ролі
Черговий витік результатів роботи розробників — цього разу в Discord злили робочу версію Metro 4, датовану 2022 роком. Архів важить 120 ГБ.
Судячи з усього, це скасований варіант гри, який 4A Games або закинули, або повністю переробили.

Що було в цьому білді
- Головний герой — Гантер.
- Сюжет охоплював період з січня
2033-го по грудень 2034 року. - Повноцінний відкритий світ. Це не окремі локації, як в Exodus, а єдина мапа.
- Система створення предметів та різні типи патронів.
- Покращення спорядження: костюм радіаційного захисту можна було прокачувати.
- У сюжеті брали участь Хан та Бурбон.
- На станціях можна було почути міфи (наприклад, що алкоголь рятує від радіації) і спростувати їх.
Ми засуджуємо такі дії хакерів і навмисно не даємо посилання на Discord-сервер. Тим більше, що є велика ймовірність, що білд злили саме росіяни. Так під постом, який одним з перший повідомив про злив у мереж X, росіянин залишив посилання на злитий білд, який завантажили на хмару mail.ru. Закликаємо не завантажувати нічого з російських сервісів.

Також зазначимо, що за даними інсайдерів, студія 4A Games планує анонсувати нову частину Metro вже наступного тижня.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЯ взагалі не прихильник зливу сирих продуктів що псують загальне враження від продукту. Я ніколи не качав і не буду, мені цікавіше готовий проект оцінити
краще б сорци, а не білд
білд звісно завантажувати не буду, а сорци б я почитв з задоволенням
найпоряднішій і найблагороднішій метод подивитися на сорци — доєднатися до команди 4a Games, вакансії відкриті, welcome
www.4a-games.com.mt/careers?redirect=disable
Там в вимогах на прогера хоча б один випущений на консолі тайтл
Є поради як це краще зробити?
Ви подайтесь, на такі дрібниці можна закрити очі :)