Діти — це не кінець: розмова з художницею Дар’єю Кожемякіною про роботу і життя (HI Podcasts #17)
Привіт, спільното! Мене звати Хелен Ільницька, я environment concept artist, і вже деякий час я записую подкаст HI Podcasts — розмови з українськими художниками, які працюють в геймдеві та суміжних індустріях.
Я почала записувати цей подкаст, бо мені самій завжди були цікаві не тільки фінальні роботи, а й те, як художники думають, як вони прийшли в професію, як влаштована їхня робота, з якими складнощами вони стикаються і як приймають рішення. Тому це подкаст не стільки про «успішний успіх», скільки про реальний досвід, шлях, сумніви, розвиток і робочі процеси.
У подкасті ми говоримо про:
- шлях в професію;
- портфоліо і пошук роботи;
- роботу в студіях і на фрилансі;
- пайплайни і робочі процеси;
- менторство і навчання;
- використання нових інструментів, зокрема AI;
- і загалом про те, як розвиватися художнику сьогодні.
Серед гостей — концепт-артисти, 3D-художники, арт-директори, ментори та художники, які працюють у геймдеві.
Сьогодні виходить новий випуск подкасту, і він трохи про іншу сторону життя художника — про поєднання роботи і батьківства.
Моя гостя — Дар’я Кожемякіна, художниця і мама двох дітей. Зараз вона не працює в студії, але продовжує малювати і шукати спосіб поєднати творчість і материнство. У цьому випуску ми говорили про те, як змінюється життя і робота після появи дітей, чи реально продовжувати працювати художником, коли в тебе маленькі діти, про почуття провини, втому, брак часу, і про те, що кар’єра на цьому не закінчується, хоча дуже часто так може здаватися.
Мені здається, це важлива розмова, бо про це майже не говорять, але з цим стикається дуже багато людей.
Подкаст можна подивитися на YouTube — прем’єри виходять по п’ятницям о 13:00, а також послухати на подкаст-платформах — Spotify, Apple Podcasts, YouTube Music, Deezer, Amazon Music.Я поступово викладаю туди всі випуски, тому якщо вам зручніше слухати в аудіо — можна підписатися на зручній платформі.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів