Хворий на рак програміст втратив страховку через звільнення з Epic Games. Як відреагував Тім Свіні
Привіт, спільното. Минулого тижня стало відомо, що Epic Games скорочує понад тисячу фахівців через спад зацікавленості аудиторії у Fortnite. На вихідних ця хвиля звільнень принесла сумну історію — без роботи залишився програміст Майк Прінке, який бореться з термінальною стадією раку мозку.
«Мого чоловіка Майка нещодавно звільнили разом із понад тисячею інших працівників Epic Games. Для нашої родини ситуація відрізняється тим, що Майк зараз бореться з термінальним раком мозку. Через звільнення ми не просто втратили дохід — ми втратили його страхування життя. І оскільки його стан тепер вважається „хворобою, що існувала раніше“, він не може отримати нове покриття.
Тож тепер, коли я стикаюся з реальністю втрати свого чоловіка... я також стикаюся з реальністю того, який тип похорону я зможу собі дозволити. Як я збережу дах над нашими головами. Як я захищу нашого сина і життя, яке ми побудували разом. Що станеться з нашими собаками.
Я щиро вірю: якби люди, які приймали це рішення, розуміли весь вплив, вони б не бажали такого результату. Майк — це не просто цифра. Він батько. Чоловік. Людина, яку глибоко люблять», — написала його дружина Дженні.
Допис швидко розлетівся соцмережами, і користувачі почали активно тегати генерального директора Epic Games Тіма Свіні. Останній уже відреагував на цю історію.
«Epic уже на зв’язку з родиною і вирішить питання зі страхуванням для них. Медична інформація є суворо конфіденційною, і вона не була фактором у рішенні про звільнення. Просимо вибачення у всіх за те, що не помітили цю неймовірно болючу ситуацію і не владнали її заздалегідь», — зазначив він.

1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівТак тут дело не в «навстречу работнику». Тут дело в публичности. И в том, что финансовый эффект от канселинга конторы будет выше, чем стоимость продления ему страховки за счёт конторы. Ни о какой «человечности» тут речи не идёт, всего лишь финансы.